Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Niğde’ye davet etmeye Ankara’ya gittiğimizde meydanı hıncahınç dolduracağımızı coşkuyla karşılayacağımızı söz vermiştik ve sözümüzü tuttuk” dedi
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ömer Halisdemir Meydanında düzenlenen mitingde, 24 Haziran 2018 Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçiminde vatandaşlara Cumhur İttifakı, Milletvekilliği seçiminde de AK Parti’ye daha güçlü destek vermeleri çağrısında bulundu.
Belediye önünde karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan mitinge katılarak Niğdelilere seslendi. Belediye Başkanı Rifat Özkan konuşma yaparak mitinge katılan binlerce kişiyi selamladı.
Belediye Başkanı Rifat Özkan; “Çok kıymetli Niğdeliler mahşer gibi meydanı doldurdunuz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Niğde’ye davet etmeye Ankara’ya gittiğimizde meydanı hıncahınç dolduracağımızı coşkuyla karşılayacağımızı söz vermiştik. Niğde, bizi mahcup etmediniz. Şu sıcakta bu meydanı doldurmanın bir fedakarlığı var. Allah sizden razı olsun. Yine bir seçime gidiyoruz. 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimi. Bu seçimin özellikle Niğde’ye, memleketimize, ülkemize hayırlı olmasını Rabbimden diliyorum. Değerli Niğdeliler seçim meydanları aynı zamanda ülkemizin nereden gelip nereye geçtiğinin hesaptan geçirilme zamanlarıdır. Türkiye neredeydi AK Parti iktidar olmadan önce ona bir bakalım. Özellikle gençlerimiz dikkatli dinleyin. Bu ülke AK Parti iktidarından önce hiç değişmeyen kaderi gibi olan adeta kara bahtı olan önemli meseleleri vardı. Bazılarını aklımızdan çıkarmayacağız. Unutursak ülkemizi o kara dönemlere götürenlere fırsat vermiş oluruz. Adam gibi adam milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan tüyü bitmedik yetimin hakkını yedirmez” dedi.
Sosyal belediyeciliği ilke edinerek hizmetleri şehre kazandırdıklarını söyleyen Belediye Başkanı Rifat Özkan konuşmasında Niğde Belediyesi’nin faaliyetlerinden de bahsetti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan on binlerce Niğdeliye seslenerek, uzun süren hasretin ardından Niğdelilerle buluşmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan; “İlk günden itibaren AK Parti’nin yanında olan Niğdeli kardeşlerimiz bizi mahcup etmedi. Türk siyasetinin montajlarla esir alınmaya çalışıldığı 30 Mart 2014 seçimlerinde Niğde yüzde 41 ile ‘AK Parti’ dedi.
İhanet çetesinin saldırılarının yoğunlaştığı 10 Ağustos'ta şahsımı Cumhurbaşkanlığına getirdi. Çukur eylemleri ile geleceğimizin karartılmak istendiği 1 Kasım’da kaos senaryolarını siz sandığa gömdünüz. 16 Nisan’da da bu demokratik geleneği bozmadınız. Niğde bizim canımız diyoruz. Bunun için Niğde bizim yoldaşımız dostumuz ve kardeşimiz diyoruz” dedi.
Niğde’ye yapılan yatırımlardan bahseden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşmasını şu sözlerle sürdürdü. “Niğde’nin biz geldiğimizde 62 kilometre bölünmüş yolu vardı. Biz bunu 311 kilometreye çıkardık. Yatırım bedeli 350 trilyon olan 7 yol projesinin inşası devam ediyor. Ankara-Niğde oto yolunun yapımı sürüyor. Biz buyuz” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan daha sonra helikopterle Çukurkuyu kasabasında bulunan Şehit Ömer Halisdemir’in kabrini ziyaret etti.
 
Editör: TE Bilişim