AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, milletvekili seçildiği günden bu yana gerçekleştirdiği teşekkür ziyaretlerine Çiftlik ilçesi ve köylerinde sürdürdü.

Niğde Milletvekili Özegen, sırasıyla Çiftlik İlçe Merkezi, Kula, Şeyhler, Mahmutlu, Çardak, Kitreli, Divarlı, Bozköy kasabası, Küllüce Mahallesi, Azatlı beldesi, Sultanpınar, Asmasız, Murtaza köyleri ile Hacıabdullah ve Yıldıztepe beldelerinde vatandaşları ziyaret etti.

Gezdiği her yerde vatandaşların dertlerini ve sorunlarını dinleyen AK Parti Niğde Milletvekili Özegen, Murtaza köyünde geçtiğimiz günlerde serinlemek için girdiği gölette boğularak vefat eden Yunus Tohan’ın ailesini ziyaret ederek taziyede bulundu.

Gittiği her yerde büyük sevgi gösterileriyle karşılaşan Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, sürdürdüğü ziyaretlerini Niğde’nin en ücra noktasına kadar devam ettireceğini söyledi.

Niğde Milletvekili Özegen, Melendiz ovası köy ve beldelerini ziyaretlerinde yaşlıların gönlünü aldı, vatandaşlarla oturdu, sohbet etti, sorunlarını dinledi. Milletvekili Özegen, ziyaret ettiği yerleşim birimlerinde ayrım yapmaksızın herkesin haline, hatırını sordu, ziyaretlerini ebedileştirmek amacıyla topluca fotoğraf çektirdi.

AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen’in geleceği haberini alan vatandaşlar, hemen her yerleşim biriminde karşılama programları düzenlediler.

Yaz mevsiminin sıcak iklimine rağmen çok kalabalık topluluklarla karşılanan Milletvekili Özegen, yaptığı esprilerle vatandaşlara adeta moral depoladı.

Editör: TE Bilişim