Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen ve Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat,Bor Belediyesinin düzenlediği,Yazspor Okulu öğrencileri ve aileleri için verilen sabah kahvaltısında öğrenci ve aileleri ile biraraya geldi.



Bor 100.Yıl Stadyumu bahçesinde gerçekleştirilen sabah kahvaltısı programına,Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen,Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat,Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan,Bor Belediyesi Meclis üyeleri,Bor Belediyespor Kulüp Başkanı Erkan Alpaslan,700 öğrenci ve çok sayıda öğrenci ailesi katıldı.

Tek tek masaları gezerek öğrenci ve vatandaşlarla sohbet eden Özegen ve Erat,kahvaltı öncesi birer konuşma gerçekleştirdi.

Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat konuşmasında, sporun önemine değinirken, çocukların şu zamanda bilgisayar ve sanal ortamdan uzaklaşması konusunda vurgu yaptı.Bu konuda ailelere çok büyük görevlerin düştüğünü belirten Erat, çocuklarımızın bu genç yaşlarda spor yapmalarına olanak sağlamak ve tatil aylarını iyi değerlendirmelerini sağlamak amacıyla ,velielerden  çocukları spora yönlendirmelerini istedi. Tecrübeli hocalarla farklı branşlarda eğitim verdiklerini belirten Erat, bu kahvaltı programına iştirak eden herkese teşekkür ederken,yoğun programına rağmen kahvaltı programına katılan Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen'ede ayrıca teşekkür etti.

Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen ise gerçekleştirdiği konuşmasında;''Böyle güzel bir sabahta Bor ilçemizde Belediyemiz öncülüğünde yapılan yaz spor okulu sabah kahvaltısında bulunmaktan dolayı emeği geçenleri tebrik ediyorum. Yavrularmız sanki maraton şeklinde hayatlarını sürdürüyorlar. Yavrularımız ayrıca başkanımızında dediği gibi sanal ortamdan bir uzaklaşmalılar. Yavrularımız sanal ortamda oyunlara dalarak belki sadece zihinsel gelişimlerini sağlayabilir ama spor yaparakta hem fiziksel hem ruhen gelişimlerine artı bir derecede katkı sağlayabilirler. Ben öncelikle velilerimizi tebrik ediyorum. Çocuklarını bu yaz spor okulunu göndererek, buraya gelmeyen diğer genç yavrularımızada örnek oldukları için. Ayrıca  bunu Bor genelindeki bütün gençlerimize yayabilirsek bizlerde söz veriyoruzki Ankara'da üzerimize düşen maddi ve manevi bütün destekte yanlarında olduğumuzu belirtmek isterim. Ben bu örnek davranışı gördükten sonra Başkanımızın yaptığı bütün  organizyonlara katılmaya çalışacağım ve üyesi olarak sizlerin yanında olacağım''dedi.
Editör: TE Bilişim