Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi ile birlikte TBMM İdare Amiri ve AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, Van, Elazığ, Malatya illerine bir dizi ziyaret ve açılış gerçekleştirdi.

Gümrük Ticaret Bakanlığı ve TOBB'un işbirliğinde gerçekleşecek olan Van Kapıköy Gümrük Kapısı’nın modernizasyonu için temel attıklarını belirten Niğde Milletvekili Özegen; “Ülkemizde 46 yıllık bir rüya daha gerçekleşiyor. Bölge ve Van’ın ticaretine büyük katkı sağlayacak olan sınır kapısı Birleşmiş Milletler tarafından örnek gösterilen bir projedir” dedi.

AK Parti Niğde Milletvekili Özegen, Ülkemize topyekün bir saldırı olsa da, her taraftan bizleri bölmeye ve yıkmaya çalışsalar da tüm alçaklıkların ve hainliklerin üstesinden gelecek ve tüm alanlarda gelişmeye devam etmek için yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” diye konuştu.

Geçtiğimiz günlerde alçakça yapılan terör örgütü saldırısında ağır hasar gören Van ve Elazığ teşkilatlarımızda da incelemelerde bulunan TBMM İdare Amiri ve Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, “Tüm şehitlerimize Allah’tan Rahmet ve  yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi ile birlikte TBMM İdari Amiri AK Parti Niğde Milletvekili Özegen, Elazığ Valiliği ile Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığına geçmiş olsun ziyaretinde bulundular,

Bakan Tüfenkçi ile Niğde Milletvekili Özegen, Van Tuşba Belediyesinin Selahaddin Eyyubi Parkının açılışını gerçekleştirdiler,  Elazığ esnafını ziyaret ederek Malatya Ticaret ve Sanayi Odasının yeni hizmet binasının açılışını yaptılar, Malatya Büyükşehir Belediyesini ziyaret ettiler.

Editör: TE Bilişim