Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri ve AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, kahraman şehidimiz Astsubay Piyade Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir’in memleketi Çukurkuyu kasabasına Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 12 Derslik Ortaokul ve Kapalı Spor Salonu yapılacağını müjdeledi.

AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, kahraman şehidimiz Astsubay Piyade Kıdemli BaşçavuşÖmer Halisdemir’in 15 Temmuz gecesi karanlığa ışık olarak Türkiye Cumhuriyetini aydınlattığını söyledi.

Özegen; “Anadolunun bağrında yiğit bir evlat yetiştiren ve hiçbir yardımı kabul etmeyen, sadece Kahramanımız Ömer Halisdemir’in hatırasının yaşatılmasını isteyen şehidimizin çok kıymetli ailesinin isteğini devletimiz ve milletimiz her fırsatta yerine getirmeye çalışıyor ve çalışacak” dedi.

Halisdemir ailesinin isteği üzerine Çukurkuyu Kasabasına nice Ömer Halisdemir’ler yetişmesi için Milli Eğitim Bakanlığının 12 derslik Ortaokul ve Kapalı Spor salonu yapımını onayladığını vurgulayan Niğde Milletvekili Özegen, söz konusu proje kapsamında 12 derslik Ortaokul ve Kapalı Spor Salonu yapımını en kısa sürede tamamlamayı planladıklarını kaydetti.

“Şehidimiz için ne yapılsa azdır bunun farkındayız.  Ülkemizin birçok yerinde ismi ve hatırası yaşatılıyor ve yaşatılmayada devam edilecek” diyen Niğde Milletvekili Özegen; “Ayrıca Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından Niğde’de yapımı devam eden Gençlik Merkezimizin de isminin Şehit Ömer Halisdemir olarak verilmesi kararlaştırılmıştır. Şehidimizin değerli ailesine ve tüm milletimize armağan ediyoruz“ dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri ve AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, kahraman şehidimiz Astsubay Piyade Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir’in memleketi Çukurkuyu kasabasına Milli Eğitim Bakanlığı tarafından  yapılacak 12 Derslik Ortaokul ve Kapalı Spor Salonu konusunda şöyle konuştu:

“Anadolunun bağrında yiğit bir evlat yetiştiren ve hiçbir yardımı kabul etmeyen, sadece Kahramanımız Ömer Halisdemir’in hatırasının yaşatılmasını isteyen şehidimizin çok kıymetli ailesinin isteğini devletimiz ve milletimiz her fırsatta yerine getirmeye çalışıyor ve çalışacak.

Değerli ailemizin isteği üzerine Çukurkuyu Kasabamıza nice Ömer Halisdemir’ler yetişmesi için Milli Eğitim Bakanlığımız 12 derslik Ortaokul ve Kapalı Spor salonunu onayladı.

Yapımını en kısa sürede tamamlamayı planlıyoruz. Şehidimiz için ne yapılsa azdır bunun farkındayız, ülkemizin birçok yerinde ismi ve hatırası yaşatılıyor ve yaşatılmayada devam edilecek.

Ayrıca Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından Niğde’de yapımı devam eden Gençlik Merkezimizin de isminin Şehit Ömer Halisdemir olarak verilmesi kararlaştırılmıştır. Şehidimizin değerli ailesine ve tüm milletimize armağan ediyoruz.“

Editör: TE Bilişim