7 Haziran 2015 Tarihinde yapılan 25. Dönem Milletvekili seçimlerinde AK Parti’den Niğde Milletvekili seçilen Erdoğan Özegen, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yemin ettikten sonra geldiği Niğde’de İlimiz Çamardı İlçesi Merkez ve İlçeye bağlı Köylerini ziyaretlerinde vatandaşlara teşekkür etti.

VATANDAŞLAR ÖZEGEN’İ BAĞRINA BASTI

Niğde’nin Çamardı İlçesinde ilk önce çarşı merkezindeki Esnaf ve Sanatkarları ziyaret eden AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen,  İlçede gezmediği işyeri bırakmadı. Niğde Milletvekili Özegen’i seçim sonrası birden karşılarında gören vatandaşlar Çamardı İlçe Merkezi ile köylerinde bağrına bastı.

KAMU VE ÖZEL SEKTÖR ÇALIŞANLARI

Kamu ve Özel Sektör Kuruluşlarını da gezen Niğde Milletvekili Özegen, “Çamardı’da ve diğer bütün İlçelerimizdeki vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyor, gönül dolusu muhabbetlerini sunuyorum” dedi.

ÖNCE ÖZÜR; SONRA TEŞEKKÜR

Çamardı’da vatandaşlara, seçim kampanyası süresince verilen rahatsızlıktan dolayı özür dileyen AK Parti Niğde Milletvekili Özegen, AK Parti çatısı altında şahsına gösterilen büyük teveccühe kalbi teşekkürlerini sunmayı görev bildiğini söyledi.

VATANDAŞI PÜR DİKKAT DİNLEDİ

İlçe Merkezi başta olmak üzere gezdiği, ziyaret ettiği Köylerde vatandaşların sıkıntı ve taleplerini dinleyen AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, köylerin ihtiyaçlarına ilişkin bilgi aldı.

MİLLETVEKİLİ ÖZEGEN MORAL DEPOLADI

Çamardı İlçe Merkezi ile gittiği her köyde genç, yaşlı herkesle kucaklaşan Milletvekili Özegen, vatandaşların şahsını karşılamalarında gösterdikleri yakınlıktan dolayı da moral depoladı.

SORUMLULUK ÖNEMLİ VE ONURLU

Ziyaret ettiği işyerlerinde vatandaşların güleç yüzleriyle karşılaşan AK Parti Niğde Milletvekili Özegen; “Seçim sürecinde verdiğiniz desteğinize layık olabilmek için gece gündüz demeden yoğun tempo içerisinde çalışacağız. Çünkü sizlerin verdiği sorumluluk bizler için fevkalade önemli ve onurlu” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ MİNNETTARIM DEDİ

Çamardı İlçe Merkezinde her meslek grubu esnafı ayrım yapmaksızın gezerek bizzat teşekkür eden AK Parti Milletvekili Erdoğan Özegen; “Sizlerin samimiyeti, sıcaklığı, desteği, gönül birlikteliği, muhabbetini her daim yaşadım. Minnettarım” şeklinde konuştu.

VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞMA POZLARI

Çamardı İlçesinde her gittiği köyde vatandaşların sevgi gösterileri ile karşılanan AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, öbek öbek toplanan köylü vatandaşlarla fotoğraf makinelerinin objektiflerine samimi pozlar vererek ziyaretin anılarda yaşamasına katkıda bulundu.

SOHBETE KATILDI; DERTLERİNİ DİNLEDİ

Ziyaret gerçekleştirdiği kimi köylerde vatandaşların toplu halde sohbet ettiklerini gözlemleyen AK Parti Milletvekili Özegen, vatandaşlarla tokalaştıktan sonra içlerinden birisi olarak sohbetlerine katıldı, konuştu, dertlerini dinledi, çözümü konusunda her zaman desteğini sürdüreceğini belirtti.

DOSTLARLA GEÇMİŞİ YAD ETTİ

Çamardı İlçesi Köylerinde yıllardır tanıdığı dostlarıyla da göz göze gelen AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, geçmişi yad etmek amacıyla zaman zaman derin sohbet etme imkanı da buldu.

ÇOCUKLARI VE GENÇLERE YAKINLIK

AK Parti Niğde Milletvekili Özegen, köylerde çocuklar ve gençleri de ihmal etmeyerek onlarla konuştu, görüştü, bir isteklerinin olup olmadığını sorduktan sonra gelecekte hatıra olmak üzere fotoğraf çektirdi.

ÇOCUKTAN AL HABERİ!

Babasının yanına gelen bir çocukla diyalog kuran Milletvekili Erdoğan Özegen, okul ve sınıfını öğrendikten sonra okullarının ve kendisinin bir ihtiyacı olup olmadığını sordu. Milletvekili Özegen’in hoş sohbet ettiği çocukla sembolik olarak bilek güreşine de tutuştu.

İNANÇLI VE KARARLI ÇALIŞACAĞIZ

Vatandaşların sorunları ile yaşadıkları yerleşim birimlerinin sorunlarının çözümü konusunda çaba sarf edeceklerini belirten Milletvekili Özegen; “Sorunların çözümünü gerçekleştirmek konusunda inançlı ve kararlı bir çalışma temposu içerisinde olacağız” dedi.

AK TEŞKİLATLA İFTAR BULUŞMASI

AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, akşam da AK Parti Teşkilat mensuplarına iftar yemeği verdi. İftar programında AK Parti Teşkilatı ile davete icabet eden konuklarnı sohbet eden Niğde Milletvekili Özegen, yeni dönemde yeni hizmetlerin İlimize ve ülkemize kazandırılması için büyük bir gayreti sergileyeceklerine vurgu yaptı.

VATANDAŞLARLA ÇAY MUHABBETİ

AK Parti Çamardı İlçe Teşkilatı mensuplarına verdiği iftar yemeğinin ardından bir kıraathanenin önünde vatandaşlarla hemhal oldu, günün yorgunluğunu ise demli çayını yudumlayıp yine vatandaşlarla iç içe sohbet ederek attı.

 

Editör: TE Bilişim