AK Parti 22. Dönem Niğde Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili adayı Erdoğan Özegen, TRT Haber’de dün saat: 10.00’da yayınlanan canlı yayın programında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

HABERİN GÖRÜNTÜSÜ AŞAĞIDA


7 Haziran Seçimleri öncesi TRT haberde gündemi değerlendiren AK Parti Niğde Milletvekili adayı Erdoğan Özegen, Türkiye ve Niğde hakkında önemli açıklamalarda bulundu.


AK Parti Niğde Milletvekili adayı Erdoğan Özegen, dün konuk olduğu TRT Haber ekranlarında; “Tüm yurttaşlarımızın bu anlamlı bayramını kutluyorum. Gazi Mustafa Kemal’in, ‘Muasır Medeniyetler seviyesine ulaşmalıyız’ sözünün anlamını tüm benliğimizle hissederek bu bayramı daha anlamlı hale getirmeliyiz” dedi.


“Seçime yaklaşırken ülkemizde diğer siyasi partilere baktığımızda bol bol vaatler verdiğini görüyoruz” diyen AK Parti Niğde Milletvekili adayı Özegen; “AK Parti hükümetinin gerçekleştirdiği birçok şey diğer partiler tarafından vaat olarak karşımıza çıkıyor” şeklinde konuştu.


Artık popülist siyasetin, popülist vaatlerin eskinden kaldığının altını çizen Özegen, emeklilerin maaşının ödenmediği, maaşların ödenmek için IMF’den kredi istendiği, bunun yanında bir taraftan kredi aranırken diğer tarafından gecelik faizlerin yüzde 3000 olduğu eski Türkiye’de verilen vaatlerin gerçek olmadığını artık halkımızın bildiğini söyledi.

“Bugün AK parti olarak 2023 hedefimizin kişi başına düşen milli geliri 20000 dolar yaparak gerçekçi olmayan, akıl dışı olan vaatlerin tamamen dışına çıkıyoruz” diyen Özegen; “AK Parti dışında hiçbir partinin iktidar olmak gibi bir isteği ve bir planın olmadığını görüyoruz” dedi.

Özegen; “Tüm Muhalefet Partilerinin desteklediği HDP’nin seçim barajını aşmak için desteklediği ortada. HDP Barajı aştığında Koalisyon Hükümetinin kurulacağına inandırmışlar kendilerini. Ama artık vatandaşlarımız her şeyi biliyor. Bu planın tutmayacağını ve Türkiye’nin eski Türkiye olmadığının farkında. Vatandaşlarımız Yeni Türkiye için en doğrusunu yapacaktır” diye konuştu.


Türkiye gündemine dair önemli bilgiler veren AK Parti Niğde Milletvekili adayı Erdoğan Özegen, Niğde hakkında yaptığı açıklamalarda Niğde’ye yapılacak olan yeni yatırımlar ve gelecekte nasıl bir Niğde olacağı hakkında değerlendirmelerde bulundu.


TRT Haber’de canlı yayınlanan programda konuşmasını sürdüren Erdoğan Özegen; “Niğde artık yeni Türkiye ile yeni Niğde olacak. Niğde’nin de içinde olduğu Anadolu artık Yeni Türkiye’de atılımın ve kalkınmanın yeni lokomotifi olacağının altını çizdi.


Anadolu’nun ortasında yer alan Niğde’nin yeni kurulacak olan Havalimanı, Hızlı Tren, Tıp Fakültesi ve Enerji İhtisas Bölgesi ile bu bölgede gelişimin başlangıç yeri olacağına vurgu yapan Özegen, Niğde’nin en büyük geçim kaynağı olan tarımın sanayileşerek daha fazla gelir ve daha fazla istihdam sağlayacağını belirtti.


Özellikle Üniversite işbirliği ile Niğde tarımının dünyada markalaşacağına vurgu yapan AK Parti Niğde Milletvekili adayı Özegen, Kapadokya Bölgesi olması nedeniyle birçok tarihi eserleriyle turizmin canlandığı ve bunun yanında özellikle yeni yatırımlarla canlanacak olan Kış Turizmi ve Doğa Turizmi ile Türkiye’nin en parlak bölgesi haline geleceğini söyledi.


Editör: TE Bilişim