Ak Parti Niğde 22. Dönem Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen: "Siyaset gönülle gönüldaşlarıyla yapılır. Siz gönüldaşlarım olmazsa siyaset olmazdı. Bende burada olmazdım. Siz istediniz ben de geldim” dedi.

Erdoğan Özegen, Ak Parti Niğde İl binasında düzenlenen basın açıklamasında resmi başvurusunu Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir’e teslim etti.

Özegen'in basın açıklamasına, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Altunhisar Belediye Başkanı Erdal Sarı, Gümüşler Belediye Başkanı Bayram Akdoğan, Merkez İlçe Başkanı Ömer Kılıç, Ak Parti Kadın Kolları Niğde İl Başkanı Reyhan Sayın ve çok sayıda partili katıldı.

Niğde Ak Parti İl Başkanı Emrah Özdemir; “Bu son seçimde olsun, her yerde olsun, hep söylüyoruz 3-0 erişilebilecek bir sonuç. Buna bugün bir kez daha emin oldum, inşallah 3 milletvekili çıkartıp, 7 Haziran günü burada hep beraber kutlayacağız. Kurucu il başkanımızın burada aday olması hepimizi sevindirdi, kendisine başarılar diliyorum ve hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi

AK PARTİ AİLESİ İÇİN ÖNEMLİ BİR GÜN

Konuşmasına: "Bu gün Niğde’mizde ak parti ailesi olarak önemli bir günü hep beraber yaşıyoruz" diye başlayan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Burada bu katılımın bu teveccühün partimize ve Erdoğan beye ilginin bir göstergesi olarak bunu söyleyebilirim. Belediye başkanı olarak belki tarafsız olunması noktasında düşüncesi olan arkadaşlarımız olabilir ama artık Niğde de hizmete ihtiyacın olduğunu biliyorum. Bunu mutlaka en iyi görenler sizlersiniz. Dolayısıyla belediye başkanı da olsak taraf olmamız gerektiği noktada taraf oluruz, arkadaşlar biz yüreklerimizin atışını toplu olarak sağlayacağız bu noktada ortak görüş ne ise bunu her yerde dile getireceğiz. Genel merkez ile görüşüp bir yol haritasını ortaya koymamızın gerektiğini düşünüyorum. Burada en fazla görev tüm belediye başkanlarımıza teşkilatımız ve Niğde belediye başkanı olarak bu noktada gereği ne ise ilerleyen süreçte yapılacağından kimsenin kuşkusu olmasın. Artık Niğde’mizin kabuğunu yırtarak yoluna devam etmesi, yeni ufuklara doğru ilerlemesi gerektiğini düşünüyorum. Bu güne kadar hizmet eden herkesten Allah razı olsun. Ama her yiğidin bir yoğurt yiyiş biçimi vardır, dolayısıyla geçmişte Erdoğan beyin Milletvekilliğini hep beraber gördük. Ben o zamanlar il başkanıydım, nasip oldu belediye başkanı oldum ve ikinci dönemi ifa ediyorum. Teşkilatımız için Erdoğan bey için hayırlısı ney ise o olsun diyorum. İnsanlar olarak teşkilat olarak bizler hep beraber bir şeyi talep ediyorsak bunun sebebini de işlememiz gerekir diye düşünüyorum” dedi.

Herkesin başını ellerinin arasına alıp iyi düşünmesi gerektiğine dikkat çeken Akdoğan; “ Ona göre adım atması lazım, bunu düşünecek arkadaşlar divanda oturuyor aslında. Karşıda olan sizler bu noktada görevinizi yapıyorsunuz zaten. Görev ve sorumluluk bizim üzerimizde biz bunları yerine getirmemiz gerekiyor. Biz yine dün genel merkezdeydik, Türkiye genelinde yine 5 bin kişilik bir aday listesi olacak gibi. Bu gün son gün inşallah Erdoğan beye ben çıktığı yolda başarılar diliyorum, Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın. Herkesi kucaklayacak herkese gönlünde yer verecek bir yapıyla yolumuza devam etmemiz gerekir diye düşünüyorum. İl başkanımıza ve yeni göreve gelmiş teşkilatımıza başarılar diliyorum. İnşallah hepimize 2015 seçimleri yüzümüzün akı olacak diyorum ve bütün belediye başkanlarımız düşüncelerini ilgili arkadaşlarımıza gelsinler bildirsinler diye genel merkezden bir açık kapı bıraktılar. Şunu bilin bu seçimin lokomotifi belediyeler olacak insanlar belediyenin çalışmalarına bakıp genel seçimde oy vermeyebilir. Belediyenin olumlu tutumuna bakar bu güne kadar oy vermemiş ise oy verebilir. Bir başka taraftan tek belediye başkanları değil yardımcıları belediye meclis üyeleri belediye çalışanlarına burada önemli görevler düşüyor Niğde’nin 3-0 olarak sonuca gidebilmesi için belediyelere çok iş düştüğünü söyleyebilirim. Yine teşkilatlarımıza çok iş düşüyor inşallah tüm sonuçlar istediğimiz gibi olur” diye konuştu

DOSTLUĞUN ADRESİ İSTANBUL DEĞİL NİĞDE’DİR

22. Dönem Ak Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen; “Bugün yeni Türkiye yolunda yeni bir adım için beraberce arkadaşlarımızla, sizlerle Niğdeli hemşerilerimin gönül dünyasıyla kurduğumuz patimizin bu salonunda sizlerle olmanın bahtiyarlığını yaşıyorum. Bizi hep gönlünüzde tuttunuz, Niğde deyince benim aklıma sadece şu geliyor, sevgi, huzur ve dostluğun adresi İstanbul değil Niğde’dir” dedi.

Özegen, “ Bizler tekbir şeye inanıyoruz ve yürekten inandığımız şey şu, bu hayatın dışında bizin inandığımız bir gerçek hayat vardır. Bugün talip olduğumuz görevlerde sizin gönül dünyanızın bize yüklediği yükte aslında hem belediye başkanlarımızın, hem Ak Parti teşkilatlarının hem siz gönüldaşların yükünün ne kadar ağır olduğunu gösteriyor. Bu şehirde soğukta duran bir hemşerimiz varsa bunun yükü bizim üzerimizde, biz siyaseti bu idrakle yaptık. Küçük yaşlarda siyasete bu şehirde başladım, bu şehirde büyüdüm ve bu şehirde siyaset yapmaya devam ediyorum. Siyaset gönülle gönüldaşlarıyla yapılır. Siz gönüldaşlarım olmazsa siyaset olmazdı bende burada olmazdım ve siz istediniz ben geldim” diye konuştu.

350 BİN NİĞDELİNİN SORUMLULUĞU ÜZERİMİZDE

Bizde bu Ak kadrolarla tekrar var olan ama tekrarına ihtiyaç olan yeni bir heyecanla Niğde’de nerde kalmıştık diyerek başlayıp bugüne kadar bu kardeşlerimin bugüne kadar getirdiği noktadan en yükseklere bu bayrağı beraberce getireceğiz diyen Özegen; “ Ben Ankara’dan müracaat edebirdim ama il başkanıma benim için teşkilatım çok önemlidir dedim ve bugün aranızda olmaktan gurur duyuyorum. Benim her şeyim bu şehirde. Ben bu şehirden ve bu teşkilattan kopmam mümkün değildir. İl başkanıma ben bizzat şahsınıza gelip aday adaylık müracaatımı ve o müracaatın manevi hazzını Niğde teşkilatlarının ellerine bırakmak istiyorum dedim. Bu karlı havada bir kardelen çiçeği gibi Ak Parti teşkilatında açtırdınız. Hepinizden hayır duaları bekliyoruz. Buradan Ak Parti teşkilatımızı ve Niğdeli hemşerilerimizde hiçbir ayrım yapmadan, biz siyasete seçim gününe kadar yaparız ve seçim bittiğinde 350 bin Niğdeli hemşerilerimizin sorumluluğunu üzerimizde üzerimiz de hissederiz. El ele gönül gönüle Niğde’nin gelişmesine, Niğde’nin kalkınmasına Niğde kalkınırsa Türkiye kalkınır. Niğde Anadolu’nun orta çadırıdır. Düşman ayaklarının basmadığı bir topraktır” şeklinde konuştu.


Editör: TE Bilişim