CHP Niğde Gençlik Kolları Başkanı Ozan Sakarya haftasonu Eskişehir'de gerçekleşen İç Anadolu Bölge İl Başkanları Toplantısına katılarak, Niğde'deki çalışmaları hakkında bilgi verdi.Toplantı sonrası DA  Ankara'ya geçerek, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer ve önceki dönem CHP Niğde Gençlik Kolları Başkanı Hulusi Özen ile beraber TBMM'de CHP Genel Başkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret eden Ozan Sakarya CHP Genel Başkanı ile görüş alışverişinde bulunarak referandum ve Niğde hakkında bilgi verdi.


Ozan Sakarya, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile görüşmesinin ardından,  Türkiye Barolar Birliği'ni ziyaret ederek Av.Metin Feyzioğlunu ziyaret etti.  

Prf.Dr. Av. Metin Feyzioğlu ile ülkemizin geleceği Referandum hakkında uzunca sohbet etti. Ziyaret hakkında açıklamada bulunan CHP Gençlik Kolları Başkanı Ozan Sakarya; TBB Başkanı sayın  Av. Metin Feyzioğlu ile ülkemizin geleceği olan Referandum başta olmak üzere değişik konularında görüş alış verişinde bulundum.Kendisinin samimi ve sıcak karşılamasından dolayı teşekkür ederim... CHP gençlik kolları önceki genel Başkan'ımız sayın Fatih Pala'yı da  ziyaret ettim. Ülkemiz ve partimiz hakkında görüştüm.gençlik kolları örgütlenmesinde tecrübelerini diledim.bize yol haritası gösterdi" dedi. 


 
Editör: TE Bilişim