MHP Bor Belediye Başkan Adayı Fahrettin Özalp,30 Mart Yerel Seçimleri öncesinde seçmenlere birlik ve beraberlik mesajı verdi.

VİDEO GÖRÜNTÜSÜ SAYFANIN ALTINDA


MHP Adayı Fahrettin Özalp, seçim iletişim bürosunda partililere yaptığı konuşma da ; Değerli Kardeşlerim. Bu soğuk günlerde de her gün bizleri onurlandırdınız. Şahsım ve partim adına tekrar tekrar çok teşekkür ediyorum.


Demokratik bir seçim sürecine girdik. Bu süreç bu güzelliklerle devam ederken bazı yanlış yapılanmalar, yanlış yapmalar olmaya da başladı. İlginç bir şekilde eğer sosyal medyayı da takip ediyorsanız bizim yalanımızı dolanımızı hırsızlığımızı yolsuzluğumuzu bulamadılar ama değişik değişik yollardan karalama kampanyaları yürütülmeye başladı ki bu gerçekten çok acı.


Çok değerli arkadaşlarım. Sevgili dostlarımız. Bir şekilde bir şekillerde telefonlarla diğer araçlarla tehdit edilme, yıldırma hareketleri ağır hızlı bir şekilde ilerlemeye başladı. Yalnız bilmedikleri bir şey var. Biz tek Allah’tan korkarız arkadaşlar. Allah’tan başka kimse bizi ne korkutabilir ne de bir şey yaptırabilir, alnımız ak. Şimdi ye kadar aradılar taradılar bir şey bulamadılar. İşte yine buradayız. Ve göreceksiniz, hayırlısıyla Allah her şeyin hayırlısını temenni etsin. İnşallah bu hayırlı sonucu hep beraber gerçekleştireceğiz.


Yalnız bu birlik ve beraberliğimizi bırakmayalım bir ve beraber olalım yeter. Var olun sağ olun. Dedi.



Editör: TE Bilişim