Niğde'de AK Parti'nin seçim bürosunda meydana gelen olayda, milletvekili Ömer Selvi iddiaya göre yerel televizyon sahibi Naci Ünlü ile tartıştı.

Niğde'nin Bor Caddesi'nde açılan AK Parti Seçim Bürosu'nda   gece yarısından sonra meydana gelen olayda, yerel gazete ve televizyon sahibi Naci Ünlü ile AK Parti Niğde Milletvekili Ömer Selvi arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. 

Milletvekili Ömer, olayın ardından Sungurbey Polis Merkezi'ne giderek, gazeteci Naci Ünlü'den şikayetçi oldu. Selvi, çıkışta gazetecilerin sorusu üzerine "Önemli bir şey yok, hayat devam ediyor" demekle yetindi.


Bu arada olayı öğrenen Ak Parti Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Niğde Belediye Başkanı AK Partili Faruk Akdoğan ve Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt da Sungurbey Polis Merkezi'ne gelerek, olay hakkında bilgi aldı.

Selvi'nin şikayeti üzerine Naci Ünlü'nün de aynı polis merkezine giderek ifade verdiği bildirildi. Naci Ünlü gazetecilerin, 'Milletvekili Ömer Selvi'den şikayetçi oldunuz mu?' sorusunu yanıtsız bıraktı. 

Editör: TE Bilişim