Meclis tatilini seçmeniyle Niğde’de geçiren Milletvekilimiz Sayın Ömer Selvi bilindiği gibi esnaf ve vatandaş teşekkür ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Selvi, Ramazan ayının ilk gününü hemşerileriyle esnaf ziyareti yaparak ve halkla iftar açarak geçirdi.
Milletvekili Selvi, önceki gün Niğde il merkezinde Bor Caddesinde esnaf ziyareti yaparak başladığı ziyaretlerine iftar saatine dek devam etti. Esnaf ziyareti ve vatandaş buluşmalarının ardından Ömer Selvi ilk iftarını ise halkla açtı. Selvi, Ayhan Şahenk Vakfının artık gelenekselleşen ve bu yıl 12.si gerçekleşen iftar sofrasında iftarını açan vatandaşları da tek tek gezerek Ramazanlarını tebrik etti.
Ömer Selvi’den Ramazanı tebrik mesajı
Ziyaretler vesilesiyle hemşerilerinin Ramazan’ını tek tek tebrik etme fırsatı bulan Selvi, bir de Ramazan kutlaması yayınladı. Selvi mesajında rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan Ayı'na kavuşmuş bulunduğumuzu, sevgi saygı ve hoşgörünün hâkim olduğu yeryüzünde, bu ay içinde hayır ve hasenat işlerinin adeta birbiri ile yarıştıklarını söyledi.
Selvi: “Birlikte yapılan iftarlar Müslümanlar arasında kaynaşma ve yakınlaşmaya neden olur. İhtiyaç sahipleri en çok bu ayda gözetilir. Her yerde birlik, beraberlik ve heyecan vardır. Yetimler, öksüzler ve ihtiyaç sahipleri iftar sofralarında buluşturulur ve beraber iftar açılır. Yer yüzüne yayılan manevi atmosfer, tüm İslam âlemini etkisi altına alır. Tüm Müslümanlar bu ayı en verimli bir şekilde geçirerek, günahlardan arınma konusunda büyük çaba harcar”.
Ömer Selvi “Ne mutluluk bana, ayların sultanı Ramazan ayını memleketimde hemşerilerimle geçirmeyi Cenabı Allah nasip etti. Selvi mesajını dualarımız ve ibadetlerimizin hayırlara vesile olmasını dilerim” diyerek başta Niğdeli hemşeriler olmak üzere tüm İslam âleminin Ramazan ayının başlamasını kutlayarak tamamladı.


Editör: TE Bilişim