Ömer Fethi Gürer AKP’li Milletvekili Ömer Selvi’nin “CHP’liler Keçileri Kaçırmış” ifadesine tepki gösterdi.



AKP Milletvekili Ömer Selvi’nin sosyal paylaşım sitesi twitter yazdığı “Keçikalesi beldemizde son seçimlerde oyları eriyen CHP'lilerin keçileri kaçırmış olduğunu görmek, hem hoş ,hem üzücü” ifadelerine CHP 24. Dönem Niğde Milletvekili Adayı Ömer Fethi Gürer tepki gösterdi.


24.Dönem Niğde Milletvekili adayı-Gazeteci Yazar Endüstri Mühendisi Ömer Fethi Gürer, AKP Niğde Milletvekili Ömer Selvi’nin bir milletvekili olduğunu ve herkese açık paylaşım sitelerinde kullandığı ifadelere daha özen göstermesi gerektiğini söyledi.


Ömer Fethi Gürer,” siyasette en azından yerel anlamda olsun karşılıklı hoşgörü ve memleket sorunları için elbirliği gerekirken genç sayılacak bir milletvekilinin Atatürk’ün kurucusu olduğu Cumhuriyet Halk Partisini top yekün küçültücü ifadeler kullanmasını anlaşılır bir durum değildir. Siyasette her türlü eleştiri olağandır, yapılabilir, ama sözün ucu nereye vardığı belli olmayan ifadeleri kullanmak hoş değildir. Sayın Selvi, Keçikalesi adından etkilenerek kullandığı “keçileri kaçırma” ifadesinin nereye gideceğini düşünmemiş olduğunu varsayıyorum. Sayın Selvi söylediği söz için “espri yaptım” sığınmasına yönelmeyeceğini ve CHP lilerden özür dileyeceğini umuyorum.  En azından böylesi bir olgunluk göstereceğini umut ediyorum.” dedi. 

 

Diğer yandan site yöneticimiz Selim GÖKEL, bu konu ile ilgili Chp Niğde Milletvekili Doğan Şafak’ın görüşünü sordu ;

Şafak konu ile ilgili  ; Ömer Selvi’ye bu konu ile ilgili cevap vermeyeceğini, Sayın Selvi'nin Niğde’nin patetes üreten köy ve kasabalarına gitmesini ancak  buralara gidemeyeceğini iddia etti. 


Ömer Selvi'den CHP'lileri Çıldırtacak Twetter Mesajı HABERİMİZ İÇİN TIKLAYIN






Editör: TE Bilişim