Selvi, haftasonu Niğde’de inceleme ziyaretleri gerçekleştirdi.


AK Parti Niğde Milletvekili Ömer Selvi, 5 Şubat Atatürk’ün Niğde’ye gelişinin yıl dönümü etkinliklerine katılmak için geldiği Niğde’de bazı programlar ve inceleme gezilerine katılarak geçirdi. 5 Şubat kutlamalarının ardından Kültür merkezinde Atatürk ve Niğde konulu resim sergisine giden Selvi, daha da sonra İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci ve şube müdürleriyle bazı okullarda incelemelerde bulundu. Mehmet ve Emet Aydoğan İlköğretim Okulu ile Memnune Türker Altuncu İlköğretim Okulunu inceleyen Selvi, buranın ihtiyaçlarıyla ilgili Milli Eğitim Müdürlüğü ile karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Selvi: “Eğitim önceliğimizdir”

Daha sonra Sungurbey Camii ve Bedestene geçen Selvi, restorasyon çalışmaları ve bedestenin nasıl Niğdelilere kazandırılabileceği konusunda bazı incelemelerde bulundu. Niğde ve Bor’da kahvehane ve esnaf ziyaretleri yapmayı da ihmal etmeyen Selvi, programını Kılavuz Köyü Sosyal Yardımlaşma Derneğine tebrik ziyareti ve ardından katıldığı taziye ziyaretleriyle tamamladı.

Ömer Selvi açıklamasında sorunları doğrudan muhataplarından dinleyerek inceleme yaptıklarını ve Ankara’daki çalışmalarında kendilerine iletilen ihtiyaçların giderilmesinin takipçisi olacaklarını belirtti. Sık sık Niğde’ye gelerek vatandaşları dinlediklerini söyleyen Selvi, eğitim alanında ihtiyaçların karşılanmasının kendileri için bir öncelik kabul edildiğini vurguladı. 



Editör: TE Bilişim