Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde ve Bor Belediye Başkanlarını Ziyaret Etti

  

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, beraberinde Niğde  CHP İl Başkanı  Erhan Adem, Merkez İlçe Başkanı Kamil Davarcı, Bor İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi ve CHP İl yöneticileri ile bir dizi ziyaretlerde  bulundu.

 

 Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan  ve  Bor Belediye Başkanı  Sıtkı Erat’ı ayrı ayrı ziyaret eden CHP Niğde   Milletvekili Ömer Fethi Gürer,  bölgenin sorunları ve yapılması gereken çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alış verişinde bulundu.

 Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde İlinin tarihi, kültürel değerlerini, turizm açısından  gelişmesine yönelik yapılabilecek  girişimleri  dile getirdi. Niğde’de partiler üstü bir dayanışma ile sorunların aşılması adına yapılacak çalışmalara değindi. Kentin ortak sorunlarında işbirliğinin önemine vurgu yaptı.  Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat da yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdiler. Niğde İline  yapılacak  çalışmalarda  belediyeler olarak verecekleri destekleri ifade ettiler.

 

 Niğde ve Bor Belediye Başkanları Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’e başarı dileyerek,  bölgenin özelliğini içeren plaket takdim ettiler.

Editör: TE Bilişim