1 Kasım 2015 Genel Seçimleri sonucunda Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili seçilen Ömer Fethi Gürer mazbatasını aldı. 




26. dönem Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili olan Ömer Fethi Gürer, CHP İl Başkanı Erhan Adem, Merkez İlçe Başkanı Mahir Kızıltan, Kemerhisar Belediye Başkanı Beytullah Kirazcı, Bor İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi,  Gençlik Kolları Başkanı Hasan Duru, Kadın Kolları Başkanı Nevriye Sayın, bazı il ilçe yöneticileri parti ve partililer ile birlikte Niğde Adliyesinden mazbatasını törenle aldı.



Milletvekili Gürer, mazbatasını aldıktan sonra adliye önünde gazetecilere yaptığı açıklamasında şunları söyledi; “Öncelikle bu süreçte yanımda olan tüm arkadaşlara içtenlikle teşekkür ediyorum. Oy versin vermesin tüm Niğde halkına da demokrasinin gereği seçimlerin olaysız ve istenilen bir şekilde sonuçlanmasından dolayı teşekkür ediyorum. İşimiz kolay değil, Niğde sorunları olan bir kent. Bu anlamda yapacaklarımızı biliyoruz. Önümüzdeki dönemde Niğde’mizin de, ülkemizin de sorunlarını gündeme taşıyan bir vekil olma düşüncesindeyim. Tekrar tekrar Niğde halkına da, örgütümüze ve tüm başkanlarımızda teşekkür ediyorum” dedi.


Editör: TE Bilişim