Chp Aday Adayı Ömer Fethi Gürer “ Hiçbir çocuk yatağa aç girmemesi ana hedefimiz” dedi.
 
Haber : Kenan Zımba
 
Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili aday adayı Ömer Fethi Gürer Niğde Kasaba ve köyleri ile Çiftlik ilçesi kasaba ve köylerini ziyaret etti. CHP Milletvekili aday adayı, Endüstri Mühendisi Gazeteci- Yazar Ömer Fethi Gürer gittiği köy kasaba ve ilçe merkezinde kahvehanelerde yaptığı konuşmalarda Niğde sorunlarını bildiğini, yıllardır yazdığını ve bu sorunları çözmek adına yola çıktığını belirtti.
 
 Endüstri Mühendisi- Yazar Ömer Fethi Gürer Adana, Mersin, Kayseri, Konya, Nevşehir, Aksaray, Kırşehir bu kadar gelişirken on bin yıllık tarihi olan Niğde neden bu kadar geri kaldı. Niğde Sancağına bağlı Nevşehir, Aksaray, Kırşehir bizden ayrılınca Niğde geçecek kadar ilerlerken Niğde olarak vaatlerden öte ciddi değişim adına hangi projeler uygulandı. Sorgulamak gerekir “dedi.
 
        Ömer Fethi Gürer “bir otomobilin çok güzel kaportası, boyası iç döşemesi olabilir. Ama motor o araca göre değilse rampada su kaynatır. O nedenle aracınızın motorunu da sağlam seçmez iseniz yolda kalırsınız. Niğde’de yıllardır göz boyamaya yönelik işler var ama netice ortada” diye konuştu.
 
      Ömer Fethi Gürer “CHP iktidarında hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. Ana hedefimiz sıfır yoksulluktur. Bu nedenle Aile sigortası uygulaması çok önemsiyoruz. Her yurttaşın en temel ihtiyacı olan insanca yaşam hakkını CHP iktidarı ile sağlayacağız. Herkes eğitim ve sağlık başta olmak üzere tüm hizmetlerden eşit faydalanacaktır. Sosyal Demokrasinin vazgeçilmez unsuru olan güçlü sosyal devletin Türkiye’de oluşturmak bütün hedeflerin üstündedir. Aile Sigortası ile tüm yurttaşlarımızın kimseye muhtaç olmadan bağımsız, özgür ve eşit bireyler olarak yaşamasını sağlayacak, bütün toplum için adelet getirecek uygulamalar yapacağız. Aile Sigortası ile asgari ücretin altında geliri olan aile kalmayacaktır. Aile sigortası sağlıklı ve eğitimli yeni nesillerin garantisidir. Çocukların eğitiminden sağlığına her alanda önemli destek ve katkılar sağlayarak hiçbir çocuğun yatağa aç girmemesini sağlayacağız.” Diye konuştu.
 
ÖMER FETHİ GÜRER KÖY KASABA GEZİLERİNE DEVAM EDİYOR
 
Ömer Fethi Gürer kasaba ve köylerde gezilerine de devam ediyor. Delegelerin yanında kahvehanelerde konuşmalarına devam eden Ömer Fethi Gürer belediye başkanlarını da ziyaret ederek yöre sorunlarını da onlardan da dinliyor. Son ziyaretlerinde Çiftlik İlçe Belediye Başkanı Yusuf Öcal ve Kitreli Belediye Başkanı Abdullah Şener’i de ziyaret eden Ömer Fethi Gürer daha önce Alay Belediye Başkanı Şenol Soylu, Kızılca Belediye Başkanı İbrahim Gülümser, Aktaş Belediye Başkanı Yaşar Çamur ve Ulukışla Belediye Başkanı Hacı Avşar’la da görüşmelerde bulundu. Ömer Fethi Gürer farklı siyasi partilerden seçilmiş olan belde belediye başkanlarını da belde ziyaretlerinde uğrak vererek o bölgeni sorunlarını onlardanda dinledi. Cumhuriyet Halk Partisi aday adayı Ömer Fethi Gürer Niğde merkez, Çiftlik, Ulukışla, Bor, Altunhisar, Çamardı çok sayıda köye gitti. Gürer ziyaretlerine devam ediyor.
 
 
Editör: TE Bilişim