CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, seçim çalışmalarına Niğde Merkez ve Bor ilçesinde devam etti. İlçe merkezinde çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Gürer, Niğde CHP Belediye Başkan Adayı  Rasim Yılmaz ve Bor Belediye Başkan Adayı Şenol Bengü ile ziyaretlerde bulundu.

Çukurkuyu Kasabası ve Kızılca köyünde il genel meclis adayları için destek isteyen Gürer, Bor’da seçime katılan diğer siyasi partilerin seçim statlarını da ziyaret ederek, başarı diledi. 

İL, İLÇE, KASABA, KÖY….
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, 31 Mart Yerel seçimleri için başlattığı çalışmaları aralıksız sürdürüyor. Gürer, İl ve ilçe merkezlerinin yanı sıra belde ve köyleri de ziyaret ederek vatandaşlardan CHP’li başkan, belediye meclis üyesi ve il genel meclisi üyesi adayları için destek istedi. 

HUZUREVİ ZİYARETİ
Niğde Açık Tarım Cezaevi Müdürü ve görevlilerini, Niğde Belediye Başkan Adayı Rasim Yılmaz, İl Başkanı Erhan Adem, İlçe Başkanı Kamil Davarcı ile ziyaret eden Ömer Fethi Gürer,  Bor’da CHP İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi, Belediye Başkan Adayı Şenol Bengü ve İl Genel Meclisi Üyesi adayı Hakkı Taşdemir ile birlikte Bor Ahmet Kuddusi Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Gürer, burada kalan vatandaşlarla sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi. 

SEÇİM BÜROLARINA NEZAKET ZİYARETİ 
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer Bor ilçesinde seçime girecek olan diğer siyasi partilerin seçim bürolarına da nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Adaylara başarı dileyen Gürer, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin, ülkemize huzur ve esenlik getirmesi temennisinde bulundu. 

ESNAF ZİYARETİ
Niğde ve Bor’da Esnafı da ziyaret eden Gürer, CHP Belediye Başkan Adayları için destek istedi. Gürer, yaşanan sorunların çözümü noktasında CHP’li Belediye Başkan adaylarının çok önemli projelerinin bulunduğuna dikkat çekerek, “CHP’li belediye olan yerde hizmet vardır. Olmayan yerde sorunlar artmıştır. Niğde’de il, ilçe, kasabalarda  sorunlar vardır. Bu sorunlar çözümsüz değildir. Çözüm CHP’li yöneticilerle gelecektir. Belediye olan  yerde var gücüyle çalışacak olan belediye başkan adayımıza tüm vatandaşlarımızın destek vermesini istiyorum” diye konuştu. 
 
 
Editör: TE Bilişim