Niğde  Milletvekili  Ömer Fethi Gürer, CHP Niğde Merkez İlçe Başkanı Kamil Davarcı, İlçe Yöneticisi Bayram Yıldırım ve Ata Faruk Kabadayi,  CHP Niğde İl Gençlik Kolları Başkanı Ufuk Kambur, İl Genel Meclis Üyesi Rasim Yılmaz, Niğde Belediye Meclis Üyesi Fatih Doğan, Hacı Mustafa Çopur, ve  Zafer Kocabaş ile   Aktaş Belediyesini ziyaret etti.

 Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Aktaş Belediye Başkanı Yaşar Çamur ile görüştü. Belediye tarafından yaptırılmakta olan cami hakkında bilgi aldı. Kasaba  halkı ile de görüşen Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer sorunları dinledi. Yapılan çalışmaları anlattı. Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer CHP’li belediyelerin halkın taleplerine uygun hizmet verdiğini ve halkın sorunları ile yakından ilgilendiklerini söyledi.  Her türlü engellemeye rağmen  başarı ile görev yaptıklarını ifade etti. Hükümetin,  halkın oyu ile seçilen başkanlara ayrımsız destek sağlaması gerektiğini de belirtti. Esnaf, çiftçi, köylü, üretici, işçi, sanayici her kesimin sıkıntılarının çözüm beklediğini ifade ederek  hükümetin  çözüm üretecek çalışmalar yapmasının gereğine değindi. Aktaş Belediyesi’nin CHP’li bir belediye olarak, beldenin ihtiyacı olan cami yaptığına da dikkat çekti.

AŞLAMA KÖYÜ , NİĞDE NAR MAHALLESİ İLE İLHANLI MAHALLESİ’NDE KAHVEHANE ZİYARETLERİ

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer,  Niğde Merkez’de yer alan Nar Mahallesi ve İlhanlı Mahallesi’nde  kahvehanelerde vatandaşlarla buluştu. Gürer, “Milletvekili olarak halkın sorunlarını hükümete yansıtıp çözüm içinde önerilerde bulunuyoruz” dedi.  Daha sonra Niğde Aşlama Köyü’ne geçti ve   kahvehanelerde vatandaşlarla buluştu.

 Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer  Aşlama Köyünde  vatandaşlarla sohbet etti. Şöyle dedi:“ Ülkemizde  sorunlar her geçen gün artmaktadır. Hükümet ülkemizi iyi yönetmemektedir. Ürün depoda kalmıştır. İşçiler işten çıkarılmaktadır. İşsizlik her geçen gün artmaktadır.  Çiftçi gelecek yıl nasıl ekim yapacağım diye düşünmektedir. Her kesimin derdi artmaktadır. Komşu ülkelerimiz ile  oluşan sorunlar dış satım olanaklarını daraltmaktadır. Her gün şehit cenazeleri gelmektedir. Analar ağlamasın diyenler  anaların ağlamasına neden olmaktadırlar. Bu gün yaşananların nedeni, dün soruna doğru teşhis konulamamış olmasıdır.”dedi.

 Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer,  köyde  devam eden  toplulaştırma çalışmaları hakkında bilgi aldı. Köylülerin anlattıklarını dinledi. Köylüler toplulaştırma ile ilgili yaşadıkları sorunları aktardılar. 

Editör: TE Bilişim