Ülkü ocakları Genel başkan yardımcısı Olcay  Kılavuz düzenlenen Niğde Ülkü Ocaklarına bir nezaket ziyaretinde bulundu.

                Niğde Ülkü Ocakları başkanı Kerem Mutlu ve ocak yönetimi ile birlikte kısa bir değerlendirme yapan Kılavuz,  Niğde Ülkü Ocakları’nın yeni yönetimine başarılar diledi. Burada yaptığı değerlendirmede Ülkücülüğün bir yaşam tarzı olduğunu belirten Kılavuz şu görüşlere yer verdi:

                “Dünya üzerindeki mücadelelerin temeline inildiğinde göreceğiz ki bütün savaşlar veya ideolojik anlayışlar bu iki temel üzerine kurgulanmıştır. Bir taraf hakkın bir taraf da batılın müdafaacısı olmuştur. Batılı savunanlar menfaat birlikteliği ile hareket ederlerken hak saflarında yer alanlar hep bir ülkünün, hep bir mukaddesatın, hep bir fedakarlığın sembolü olmuşlardır.

Ülkücülük, Türk milletinin tarihi misyonunun adı olmuş bazen Türk Cihan Hakimiyeti Mefkuresi diye, bazen Kızıl Elma olarak, kimi zaman Nizam-ı Alem şeklinde adlar almış ama hep ötelerin ötesine bir istikamet çizerek içteki ruhu diri tutmuştur.  

Ülkücüler, ülkelerinin kara sevdalısı olmuş, ülkülerinin mukaddesatlığı karşısında ürpermiş, onu incitirim korkusu ile hep titiz davranmış, dava adamlığı vasfını hayatına nakşetmiş kişiler olarak hayat bulmuşlardır.

Sizlerin de bu anlayış doğrultusunda büyük hizmetler sunacağınızdan şüphem yoktur.

Niğde Ülkü Ocakları başkanı Kerem MUTLU’da yaptığı konuşmada “ Ülkücülük, yapılan her işte Cenab-ı Allah’ın rızasını gözetmek demektir. Bu kutlu davanın temsilcileri olarak, bu şuurla hareket etmek zorundayız. 2023 Türkiye’sinde ocaklı gençler bu disiplinle çalışarak Türk milletini hak ettiği yere taşıyacaktır.” diyerek sözlerini bitirdi. Niğde Ülkü Ocakları başkanı Kerem Mutlu, Ülkü ocakları Genel başkan yardımcısı Olcay  Kılavuz’un bu ziyaretinden dolayı kendilerini onure ettiğini belirtti ve Ülkü ocakları Genel başkan yardımcısı Olcay  Kılavuz’a teşekkür etti.


Editör: TE Bilişim