İşçi Partisi Niğde İl Başkanı Z.Cem Yıldırım, son zamanda çözüm süreci adı altında yapılan uygulamalara dikkat çekti. 


Z.Cem Yıldırım açıklamasın da ;  “ Öcalanlı açılım ” süreci, Haziran ayında tüm Türkiye’yi sarsan ve bugün de yer yer devam eden Taksim Gezi Parkı eylemlerinin gündeme oturması nedeniyle, kaldığı yerden devam ediyor.


PKK ile mücadele eden yurtsever, Atatürkçü subayların Ergenekon ve Balyoz davaları kapsamında esirlikleri sürerken, AKP açılım kapsamında askerimizi karakollara, kışlaya hapsetti. Meydan PKK’ya kaldı.

Kapatılan kimi karakollar da PKK kontrolüne geçti. Ülke dışına çıktı denilen silahlı PKK’lıların Türkiye’de olduğu apaçık ortada. Her gün fotoğrafları yayınlanıyor. 1 Mayıs’ta Diyarbakır’da kürsüde, Haziran ayında Lice’de diploma töreninde görmüştük. Önceki gün de Lice’de törenle “ PKK şehitliği ” açıldı.

TSK İç Hizmet Yasası’nın 35’nci maddesi değiştirildiğinden askerimiz bundan böyle iç tehdide karşı Türkiye Cumhuriyeti’ni koruyup kollayamayacak. Yani TSK’nin görevi yurtdışından gelecek tehditlerle sınırlı kalacak.

Bu arada Harp Okulu ve Askeri Liselerin de yapısı değiştirilirken Oslo’da verilen sözler bir bir hayata geçiriliyor.

Ali Sarıçiçek Taksim Gezi Parkı eylemlerinde bayrak sattığından dolayı “ isyana teşvik ” suçundan yargılanırken, PKK sınırda gümrük birimleri oluşturuyor. Türk Bayrağı suç aleti ve delili sayılır, askeri lojmandaki asılı Türk Bayrağı kaldırılırken, bir yandan da TC ibaresi tabelalardan, Türk Milleti anayasadan çıkarılıyor. Her şey planlı ve bir program dâhilinde sürdürülüyor.

Programın adı da BOP yani Büyük Ortadoğu Projesi.  Eşbaşkanı da Recep Tayip Erdoğan. Bu program doğrultusunda ve Ankara-Kandil-İmralı arasında taşınan mektuplardaki talimatlarla silahlı PKK yasallaşıyor, örgüt kendi mahkemelerini kuruyor, esnaftan vergi alıyor.

 

            Ama Haziran direnişi tüm dengeleri değiştiriyor. Disiplinli ve doğru önderlik halkımıza güven veriyor, birleştiriyor. Atatürk, Türk Bayrağı ve “ Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” sloganı birleşilecek değerleri ve çatıyı işaret ediyor. Şüphesiz yine birleşeceğiz, vatanımızın bütünlüğünü, milletimizin birliğini ve ülkemizin bağımsızlığını yeniden kazanacağız, Ankara’da milli hükümeti elbirliğiyle kuracağız.

           

Yurtseverleri Silivri’de esir aldıkları için “ Öcalanlı açılımı ” hayata geçiren ve meydanı bölücülere, işbirlikçilere ve PKK’ya bırakanlara karşı, 5 Ağustos’ta çözümün adresini ortaya koyan Silivri’de buluşalım, yurtseverlerimize bayrak gösterip güç verelim.













 

 

Editör: TE Bilişim