Niğde Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliği ile yürütülen Niğde’nin Ufuk Projesi konumundaki Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında, hak sahiplerinin tapularını Niğde Belediyesine devir işlemleri devam ediyor.

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan,  Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesinin hızla ilerlediğini, hak sahiplerinin tapu devir işlemlerinin devam ettiğini belirtti.



Başkan Akdoğan; “Niğde Belediyesi olarak Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında olan vatandaşlarımızın arsa tapularının belediyeye devam etmektedir” dedi.


Niğde Belediyesi Kentsel Dönüşüm Ofisinden yapılan açıklamaya göre ise; “Vatandaşlarımız tek tek telefon ile aranarak Perşembe ve Cuma günleri için randevu verilmektedir. Randevu verdiğimiz hak sahipleri belirtilen gün ve saatte, Kentsel Dönüşüm Ofisimizde işlemlerini gerçekleştirmektedirler. Tapu devir işlemlerinin daha hızlı bir şekilde ilerlemesi için hak sahibi vatandaşlarımız verilen randevulara hassasiyet göstermelerini önemle rica ederiz” denildi.


Editör: TE Bilişim