CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Niğde İl Gençlik Kolları başkan ve yöneticilerinden oluşan heyeti makamında kabul etti. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’in de hazır bulunduğu ziyarette gençlerden cumhuriyete ve demokrasiye sahip çıkmalarını isteyen Kılıçdaroğlu “Niğde’de sizlere önemli görevler düşüyor” dedi.

CHP’Lİ GENÇLERİN ANITKABİR ZİYARETİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Sakarya ve yönetim kurulu üyeleri Ankara’ya çıkarma yaptı. CHP İl Gençlik Kolları heyetinin ilk durağı Anıtkabir oldu. Ardından TBMM’ye geçen CHP’li gençler, CHP Grup toplantısına katıldı. 

MİLLETVEKİLİ GÜRER CUMURİYETE SAHİP ÇIKACAĞIZ 

 

CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Sakarya ve Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeleri daha sonra CHP Niğde Milletvekili ve KİT Komisyonu Üyesi Ömer Fethi Gürer’i ziyaret ettiler. Gençlerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, Türkiye’yi ve cumhuriyeti gençlere emanet ettiğini anımsatarak, “Ülkemize, cumhuriyetimize ve demokrasimize birlikte sahip çıkacağız. Ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmak için devam eden mücadelemizi bundan önce olduğu gibi bundan sonra da birlikte sürdüreceğiz” diye konuştu. 

KILIÇDAROĞLU: “YAKIN TARİHİMİZ DOĞRU ÖGRENİLMELİ"

CHP Niğde Gençlik Kolları Başkan ve yöneticileri, CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer ile birlikte Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ettiler. Makamında ağırladığı gençler ile bir süre sohbet eden Genel Başkan Kılıçdaroğlu, gençlerden demokrasiye ve cumhuriyete sahip çıkmalarını istedi. Gençlerin yakın tarihimizi iyi öğrenmeleri gerektiğini anlatan Kılıçdaroğlu, “Mustafa Kemal Atatürk’ün ve silah arkadaşlarının o dönemde gösterdiği mücadele iyi okunup iyi anlaşılmalıdır. O günün koşullarında yaratılan başarının temelinde bilgi çalışmak ve inanmak var "şeklinde konuştu. 

“NİĞDE’DE SİZE ÖNEMLİ GÖREVLER DÜŞÜYOR”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ülkemizde yaşanan sürece ve sorunlara da değindi. Niğde’nin her anlamda zor koşulları içinde barındıran bir bölgede bulunduğuna da dikkat çekerek, “Çalışmak ve üretmek başarının yolunu açar. Niğde’de sizlere çok önemli görevler düşüyor. İkamet ettiğiniz bölgelerde her türlü ayrımcılığın karşısında durun ve ülkemizin birliği ve gelişmesi için çalışın "şeklinde tavsiyelerde bulundu. 

CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Sakarya Niğde gençleri olarak ülke sorunlarına duyarlı olduklarını Mustafa Kemal Atatürk gençleri olarak sorumluluklarını bilerek çalıştıklarını ifade etti. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na ve CHP Niğde milletvekili Ömer Fethi Gürer’e gösterdikleri yakın ilgi için teşekkür etti.

​ 

Editör: TE Bilişim