Altunhisar'a bağlı Ulukışla Beldesi doğumlu olan ve 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan milletvekili genel seçimleri yaklaşırken İstanbul 3. Bölge milletvekilliği için Cemal Özçelik Ak Parti'den Aday Adayı oldu.



7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan  milletvekili genel seçimleri yaklaşırken partilere aday adaylığı müracaatları da devam ediyor. 1996 yılında tanıştığı tekerlekli sandalye basketbolu sayesinde sosyalleşen ve engelli sporlarında çeşitli dereceleri bulunan Cemal Özçelik Ak Parti 3. Bölgeden Aday Adayı oldu. Siyaset hayatına ise Ak Parti kurulduktan kısa bir süre sonra Partinin çeşitli derecelerinde görev yaptı . İstanbul Esenler Engeliler Komisyonu üyeliği vebaşkanlığı yaptı. İstanbul İl Engelliler Koordinasyon Merkezi yönetim kurulu üyeliği, Küçükçekmece İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği veSosyal İşler Başkan Yardımcılığı görevlerini yürüttü. 2009 yılında AK Parti Niğde Ulukışla Belediye Başkan Aday Adaylığı oldu. 2009 yılında Niğde Ulukışla’dan 1.sıradan Belediye Meclis Üyeliğine seçildi.


Engelsiz Yeni Türkiye için adayım diyen Özçelik, Engelli STK ları ve Engelli Sporcular ile iç içe olduğu ve onlardan biri olduğun sorunları iyi bildiğini sorunların çözümü için mecliste çaba sarfedeceğini söyledi.  Bu güne kadar, Türkiye Ortopedik Engelliler Federasyonu ve  bir çok Stk'da görev alan Cemal Özçelik,  "milletvekili olarak TBMM'de görev almak konusunda İstanbul 3. bölgedeki vatandaşlarımızın ve özellikle Niğde li hemşerilerimizin desteğini bekliyorum" dedi.



Editör: TE Bilişim