Yerel seçimler hızla yaklaşırken AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı ve Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a destek açıklamaları gelmeye devam ediyor.



Şoförler Odası Başkanı Sadullah Çarboğa, Elmalılar Dernek Başkanı Bünyamin Toy ve Elmalılar Derneği üyeleriyle birlikte 500 kişi AK Parti’den yana taraf olmayı tercih etti.


AK Parti seçim bürosunda, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve İl Başkanı Emrah Özdemir' katılımıyla bir tören düzenlendi. Her akşam seçim bürosu önünü dolduran kalabalığa, Belediye Başkan Adayı Faruk Akdoğan'dan yana taraf olmaya gelen 500 kişide eklenince yoğunluk kat kat arttı.

AK Parti'ye katılımlar devam ediyor

AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı ve Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, katılımlardan dolayı yaptığı konuşmada; “Kapımız herkese açık gönlümüzde herkese yer var” şeklinde konuştu.
AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı ve Belediye Başkanı Faruk Akdoğan AK Partiye katılan Şoförler Odası Başkanı Sadullah Çarboğa, Elmalılar Dernek Başkanı Bünyamin Toy ve Elmalılar dernek üyelerine  "hoş geldiniz" dedi.


500 kişi daha AK Parti dedi

Şoförler Odası Başkanı Sadullah Çarboğa, Elmalılar Dernek Başkanı Bünyamin Toy, Elmalı Belediye Başkanı Mustafa Türkan ve Elmalılar Derneği üyeleri, AK Parti'nin Niğde'de başarılı olması için her türlü yardıma hazır olduklarını ve AK Parti politikalarının ilkeli, gerçekçi ve başta Niğde olmak üzere Türkiye'yi layık olduğu seviyeye çıkaracağına inandıklarını belirtti.

AK Parti Şehitlerimiz için Yasin-i Şerif Okuttu

 Niğde'de hain saldırı sonucu şehit olanlar için AK Parti seçim bürosunda Yasin-i Şerif okutuldu. 21 Mart günü gerçekleşen 500 kişilik katılımda ise alkış ve slogan yapılmadı. Büyük katılım dolayısıyla seçim bürosunda toplanan AK Partililere seslenen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; " Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Şehitlerimiz için dualar edildi. Duaların kabul olmasını Cenab-ı Hakk'tan niyaz ediyorum. Üzüntümüz büyük. Niğde'mizin Ulukışla  Eminlik mevkiinde meydana gelen terör saldırısında bir askerimizi ve bir polisimizi şehit vermiş bulunuyoruz. Şehitlerimize ve hayatını kaybeden vatandaşımıza Cenab-ı Hakk'tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun. Milletimizin başı sağ olsun. Hepimizin başı sağolsun. Onların acılarını paylaşıyoruz. Kederli ailelerine baş sağlığı diliyoruz. Kederli ailelerine Allah sabır versin. Kolay bir şey değil. Allah milletimize sabır versin" dedi.

 
Elmalılar AK Partide

AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı ve Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Aramıza katılan Şoförler Odası Başkanı Sadullah Çarboğa, Elmalı Belediye Başkanımız Mustafa Türkan, Ümmet Çelebi, Elmalılar Dernek Başkanımız, Bünyamin Toy, değerli esnaflarımızdan Ömer Kılıç ve Hamdi Aruk 500 kişiyle aramıza katıldılar elmalılar olarak. Tüm teşkilatımız adına ve Niğde Belediye Başkanı ve Belediye Başkanı Adayı olarak hoş gelmişler sefalar getirmişler diyorum. Elmalılar dernek Başkanımız Bünyamin Toy'a, Şoförler Odası Başkanı Sadullah Çarboğa'ya, Ümmet Çelebi'ye, Elmalı Belediye Başkanımız Mustafa Türkan'a ve Hamdi Aruk Bey'e katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Tüm Elmalılar hoş geldiler, sefalar getirdiler" şeklinde konuştu.



 
Editör: TE Bilişim