2009 yerel seçimlerinde MHP'den Belediye Meclis Üyesi seçilen ve daha sonra istifa ederek Bağımsız Belediye Meclis Üyesi olarak meclis üyeliğini sürdüren Kazım Kılıç ve beraberinde 150 kişi Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a destek için AK Parti'ye katıldı.




Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a Destek


AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı ve Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen program coşkulu bir şekilde gerçekleşti. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ın seçim bürosunda konuşma yaptığı sırada topluca yürüyerek AK Parti seçim bürosuna gelen Eski MHP Belediye Meclis Üyesi Kazım Kılıç ve beraberindekiler alkışlarla karşılandı.


AK Partiye her geçen gün katılımların arttığını ve desteğin çığ gibi büyüdüğünü belirten Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan katılımlarından dolayı teşekkür etti.


Yağmurlu havaya aldırış etmeden seçim bürosunu dolduran AK Parti teşkilatına seslenen AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı ve Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Seçimlere kısa bir süre kaldı. Bu süreçte çalışmalarımıza devam edeceğiz. Niğde'de başarının ipini teşkilat olarak göğüsleyeceğiz. AK Parti olarak burça bayrağı yine biz dikeceğiz. Tarihi bir günü burada hep beraber yaşıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisinden Meclis üyeliği yapan şu anda Bağımsız Belediye Meclis üyesi olan Kazım Kılıç kardeşimiz ailesiyle, çevresiyle beraber partimize katıldılar. Yine sanayiden önemli esnaflarımızdan İlhan Kılıç kardeşimiz 150 kişiyle beraber partimize katılmışlardır. Tüm teşkilatlarımız adına, şahsım adına değerli kardeşlerimize, teşkilatımıza, gönlümüze, kalbimize hoş gelmişler, sefalar getirmişler diyorum" dedi.


MHP'den istifa eden Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Kazım Kılıç ve beraberinde AK Parti'ye katılanlar; "Eş, dost ve akrabalarla yaptığımız istişareler sonucunda Niğde Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan'ı bu dönem desteklemeye karar verdik. 150 kişiyle birlikte AK Parti seçim bürosuna gelerek katılımımızı gerçekleştirdik. Nar Mahallesi sakinleri olarak ve sanayide esnaf olarak, İlhan Kılıç, Kılıçlar Birliği olarak Faruk Başkanımızı bu dönem destekleyeceğiz" şeklinde konuştular.




Editör: TE Bilişim