Niğde’de Ak Partisi üyesi olan 200 kişi istifa ederek MHP’ye katıldı. MHP’ye geçenlere rozetlerini MHP Niğde Belediye Başkan Adayı Çıtırgı taktı.



MHP Niğde Belediye Başkan Adayı Fikret Çıtırgı, AK Partili 200 kişinin partilerine katılma kararı aldıklarını belirterek, "Türkiye genelinde olduğu gibi Milliyetçi Hareket Partisine şehrimizde de ciddi manada teveccühler var” dedi.



Murtaza Köyünden uzunca süredir Niğde'de ikamet eden yaklaşık 350 kişinin MHP’ye iştirak ettiğini belirten Çıtırgı: “Buraya katılım yapan kişilerin yaklaşık 200 kişinin AK Partiye üye olduklarını biliyoruz. Önümüzde ki hafta içerisinde de Cumhuriyet Halk Partisi ve diğer partilerden partimize katılacak olan vatandaşlarımız var. Bunu da burada paylaşmak isterim” dedi.



Partililerden 30 Mart’taki seçimde destek isteyen Çıtırgı, MHP’ye geçenlere rozetlerini taktı.


Niğde Murtaza Köyü Kalkınma ve Dayanışma Dernek Başkanı Mehmet Zavarcı ise " derneğimizde toplanarak istişare yaparak kardeşimiz Murat Soy’a Murtaza köyü olaraktan desteklerimizi katılımlarımızı yaptık. Milliyetçi hareket partisine Murtaza köyü olarak katılıyoruz. Murtaza köyü yardımlaşma ve dayanışma derneği olarak 2009’da yapılan seçimlerde Ak Partiyi destekliyorduk ve oraya üyeliğimiz vardı. Şuanda MHP’ye katılmaya yaklaşık 350-400 kişi geldik” dedi.






Editör: TE Bilişim