Ak Parti tarafından 'Kardesime iftara gidiyorum' projesi kapsamında Kastamonu Kadın Kolları Başkanı Yüksel Özbay ve Teşkilatı Niğde’deydi.

Kastamonu Kadın Kolları Başkanı ve Yönetimini, Niğde Kadın Kolları Başkanı Reyhan Sayın ve Yönetimi  karşıladı ve Niğde’deki ziyaretlerinde eşlik etti.

Ak Parti İl Başkan’ı Ahmet Özmen’i makamında ziyaret eden Kastamonu Kadın Kolları ve Niğde Kadın Kolları yönetimi,  teşkilat çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundular. Ziyaret’ten memnun kaldığını belirten Özmen Kastamonu kadın kolları başkanına  çalışmaları hakkında başarılar diledi. Ziyaret sonrasında İl Başkanı  Özmen’e Kastamonu’ya ait yöresel hediyelerden takdim eden Yüksel Özbay çalışmalarında başarılar diledi.

Kadın Kollarını makamında ziyaret eden Özbay ve yönetimi, Teşkilat çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunup, Belediye Başkanlığını ziyaret etti.

Niğde’nin tarihi yerleri, teşkilat birimleri, belediye başkanlığı gibi bir dizi ziyarette bulunan Kastamonu Kadın Kolları Başkanı şunları dile getirdi;

‘’Niğde’nin tarihi ve kültürel dokusundan etkilenmemek mümkün değil. Anadolu kültürünü Niğde’de yakînen görebiliyoruz. Teşkilat çalışmaları hakkında yaptığımız bilgi alışverişinde, Ak Parti Teşkilatlarının Niğde’deki faaliyetleri Genel Merkezimizin taktirini kazanacak nitelikte. Kardeş il olarak Niğde’yi seçtiğimizden dolayı oldukça memnun kaldım. Bundan sonra da çalışmalarımızda bilgi alışverişleriyle Ak Parti’nin ilimiz ve ülkemize faydalı olması için güç birliği yapacağız. İlimizin ülkemizin kalkınması için bu güç  birliğine ihtiyacı var . Niğde Kadın Kolları Başkanımız ve teşkilatının gösterdiği nezaket gerçekten beni ziyadesiyle memnun etti, en kısa zamanda yeniden ziyaret etmek bana mutluluk verecektir. Sizleri de Kastamonu’ya bekliyorum ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum’’ dedi.

'Kardeşime iftara gidiyorum' projesi kapsamında Kastamonu’yla kardeş olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirten Niğde Kadın Kolları Başkanı Reyhan Sayın şunları dile getirdi;

‘’Kastamonu Kadın Kolları Başkanımızın Niğde programında hep yanındaydık. Niğde’nin tarihi güzellikleriyle dolu yerlerini  gezdirerek Niğde’yi yakından tanımasını sağladık. Teşkilat çalışmalarımız hakkında bilgi vererek, bilgi alışverişinde bulunduk. İftar programımızda ağırlayarak, Ramazanın bereketli sofrasını birlikte yaşadık. Kardeşliğin pekişmesine, güç birliği yapmamıza vesile olan bu program bize çok fayda sağlayacak. Genel Merkezimizin böyle bir projeyi hayata geçirmesinden dolayı teşkilatın tüm birimlerine teşekkür ediyorum. Bizler onların bu projelerini en iyi şekilde uygulamak için elimizden geleni yapıyor, Ak Parti’nin ülkemizi en iyi konuma getirmesinde katkı sağlayan neferler olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bizde İnşallah en kısa zamanda Kastamonu ilimizi ziyaret ederek, Kastamonu’yu yakından tanımak teşkilat çalışmalarını yakından görmek istiyoruz. Bu ziyaretlerinden dolayı Yüksel Özbay ve yönetimine şükranlarımı sunuyor, çalışmalarında başarılar diliyorum’’ dedi.

Editör: TE Bilişim