Geçtiğimiz gün Niğde Ülkü Ocaklarında devir teslim töreni yapıldı. İki yıla yakın İl Ocak Başkanlığı görevini sürdüren Yasin Bulat yerini Niğde Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü 3. sınıf öğrencisi Kerem MUTLU bıraktı...


 Niğde Ülkü Ocakları bünyesindeki devir teslim sebebiyle Niğde’ye gelen Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Olcay KILAVUZ törende şunları söyledi: “ Bu kutlu davanın çatısı altında bizleri buluşturan, birleştiren ve kardeş yapan Rabb’imize sonsuz şükürler olsun. Uzun yıllar Niğde Ülkü Ocakları başkanlığı yapmam sebebiyle buradaki bu birlik ve beraberliğimiz beni ziyadesiyle mutlu etmektedir. Bu bir bayrak yarışıdır. Dolayısıyla büyük fedakarlıklarla iki yıla yakın bir süredir Ocak Başkanlığımızı yapan ve bayrağı devraldığı gibi tertemiz bir şekilde Sayın Kerem MUTLU’ya devreden Sayın Yasin BULAT’a huzurlarınızda emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Tamamen Yasin BULAT Başkanımızın isteğiyle gerçekleşen bu görev değişikliğinden sonra da kendisi hem kardeşimiz hem de sarsılmaz bir bağla bağlı kalacağımız dava arkadaşımızdır. Kendisine bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum. Biz kendisinden razıyız Allah da razı olsun. Görevi devralan Sayın Kerem MUTLU’nun da aynı sarsılmaz iman ve her şeyden önce Allah rızasını gözeterek Allah’ın razı olduğu şekliyle Yüce Türk milleti için daha hayırlı ve faydalı işler yapacağına inanıyorum Allah yar ve yardımcısı olsun, bu kutlu görev kendisine, Niğde’mize ve tüm teşkilatlarımıza hayırlı olsun!

 

Görev devir tesliminde bir konuşma yapan Niğde Ülkü Ocakları Başkanı Yasin BULAT, “Tertemiz bir şekilde ve büyük bir şerefle devraldığımız bu kutlu bayrağı aynı temizlik ve gururla teslim etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Bu bir bayrak yarışıdır. Bu bayrak mutlaka daha ileri götürülmelidir. Bu kutlu davaya Niğde Ülkü Ocakları Başkanı sıfatıyla hizmet edebilmenin gururunu ve şerefini yaşattığından ötürü bizleri yaratan yüce Mevla’ya sonsuz şükürler olsun. Görev sürem boyunca her türlü desteği veren ve yardımlarını esirgemeyen Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Olcay KILAVUZ’a huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum.  Hakları geçen herkesten haklarını helal etmelerini rica ediyorum. Varsa benden yana helal olsun!” dedi.

 

Görevi devralan Niğde Ülkü Ocakları Başkanı Kerem MUTLU da yaptığı konuşmada:  “ Bu kutlu davaya ortaöğretim yıllarından beridir nefer olarak hizmet etmenin gururunun yanı sıra Niğde Ülkü Ocakları Başkanı sıfatıyla da hizmet etme şerefini nasip eden Cenab-ı Allah’a sonsuz şükürler olsun! Ülkücülük, her şeyden önce Allah diyebilmenin adıdır. Ülkücülük atacağı her adımda, yapacağı her işte Cenab-ı Allah’ın rızasını gözetmek demektir. Şuurlu bir disiplinle ve Allah rızası gözetilerek yapılacak her işin sonu mutlaka zaferdir diyebilmektir ülkücülük! Bizler, Milliyetçi Türk gençliği olarak her şeyden önce buna inanır, bu yoldan başka da yol bilmeyiz! Parayla, pulla, şöhretle imtihan edilmiş, dar ağaçlarında, kör kurşunlar önünde nice sınavlar vermiş bir davanın temsilcileri olmanın şerefi ve gururuyla hareket etmek mecburiyetindeyiz. Şehitlerimizin, gazilerimizin ve Aziz Başbuğ’umuzun yüzüne mahşerde bakabilecek kadar temiz yaşamalıyız. Görev sürem boyunca bu ilkeden ayrılmayacağım! Zalimin karşısında Yavuz gibi mazlumun yanında Yunus gibi duracağım! Her şeyde mutlaka Allah Rızasını gözeteceğim! Tarih, yüce Türk milleti ve sizlerin huzurunda namusum ve şerefim üzerine yemin ediyorum! Ne mutlu Türk’üm diyene!”  dedi.




Editör: TE Bilişim