Niğde Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Kızıl ; Ülkücü Hareketin değerli mensupları; ülkemiz bir haftayı aşan bir süredir planlı bir şekilde kaos ortamına çekilmek istenmektedir." dedi. 


Niğde Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Kızıl yaptığı açıklama da ; "Olayların kamuoyunda destek bulması için çeşitli sosyal mesajlar verilmiş, toplumun adeta birbirinden nefret eder hale gelmesi için çalışılmıştır. Bu olayların doğrudan ve dolaylı tehditleri vardır. Ancak üzerinde durulması gereken en önemli nokta; yaşanan olayların toplumun içine attığı birbirine nefret duygusudur. Türk Milliyetçiliği ve ülkücülük davası adı "siyaset" olan günlük hezeyanların ve davranışların karşılığı olamaz. "Ülkücülük" dün olduğu gibi bugün de bedeli ne olursa olsun milletin birliği ve dirliğinden yana tavır olarak tarihe geçecektir. Farklı tezgahlara milletimizi çekmek isteyenler insanımızın muhalefet duygusunu kullanmak istemektedir.

Vatanın ve milletin huzurunu bozacak provokasyonlar ülkücü hareketin içinde bulunduğu durumlar olmamıştır, olamazda. Bu nedenle teşkilatlarımızın vermiş olduğu kararlar yine bu yüce millet içindir. Sokaklarda ıspanak fiyatına satılan demokrasilerle büyümüş olanlar yanlarına ülkücü hareketi çekemez. Bu tertiplere ve yıkım projelerine ülkücü hareketten destek veya katılım söz konusu bile olamaz.

İlimizdeki tüm teşkilatların bu süreçte dikkatli olması gerekmektedir." dedi. 



Editör: TE Bilişim