Niğde Merkeze bağlı 25 Mahalle Muhtarı, yeniden Belediye Başkanlığına seçilen Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı makamında ziyaret etti.



Mahalle muhtarları ikinci kez Niğde’ye Belediye Başkanı seçilen Başkan Faruk Akdoğan'ı tebrik ederek yeni dönemde görevinde başarılar diledi.



Her mahallesi yaşanılabilir daha güzel bir Niğde için

 

Muhtarların yapmış olduğu ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Akdoğan, kendilerine teşekkür ederek, her mahallesi yaşanılabilir daha güzel bir Niğde oluşturmak için koordineli çalışmalar sürdürdüklerini belirterek “Muhtarlarımıza çok büyük önem vermekteyiz. Belediye olarak yeni dönemde de Muhtarlarımıza elimizden gelen desteği sağlamaya devam edeceğimizi belirtir, yeniden Başkan olmamdan ötürü yapmış oldukları ziyaretten dolayı hepsine teşekkür ederim” dedi.

 

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Bir yerel seçimi geride bıraktık. Yeni görevlerinizde başarılar diliyorum. Belediyemiz ve tüm mahalle muhtarlarımızla içli dışlı çalışacağız. Süreç içerisinde sizin Belediyeye sahip çıkmanız, Belediyenin de size sahip çıkması esas olan. Önümüzdeki 5 yılı bu şekilde değerlendirirsek, kazanan hem siz olursunuz, hem mahallelerimiz olur, hem de Belediyemiz olur. Uyum içerisinde çalışma örneği ortaya koyduğumuz zaman hiç kimse sıkıntı çekmez. Hiç bir mahallemiz sıkıntı çekmez. 2009-2014 arasındaki süreç geride kaldı. Sizler açısından belki zor bir süreçti. Önümüzde daha iyi, daha güzel bir süreç olduğunu düşünüyorum. Muhtarlarımız eskiye oranla daha iyi statü kazandılar. Sosyal güvence açısından bir iyileştirilme yapıldı.  Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Daha önce 23 olan Niğde Merkez mahalle sayısı 2014 seçimleriyle 25'e yükseldi.

Niğde Merkez mahalle ve muhtarları ise şu şekilde; Alaaddin Mahallesi Muhtarı Hüseyin Demirtaş, Ahipaşa Muhtarı Yüksel Özel, Aşağı Kayabaşı Mahallesi Muhtarı Bahtiyar Yamaner, Balhasan Mahallesi Muhtarı Bayram Kalkan, Burhan Mahallesi Muhtarı Bahattin Bilge, Çayır Mahallesi Muhtarı Nazım Karagöz, Dere Mahallesi Muhtarı Eyüp Aktaş, Efendibey Mahallesi Muhtarı Tevfik Özbek, Esenbey Mahallesi Muhtarı Celal Ertosun, Eskisaray Mahallesi Muhtarı Rüstem Kaplan, İlhanlı Mahallesi Muhtarı Celalettin Derman, İnönü Mahallesi Muhtarı Lütfü Sayar, Kale Mahallesi Muhtarı Yusuf Efeer, Nar Mahallesi Muhtarı Yakup Bostan, Saruhan Mahallesi Muhtarı Davut Ünal, Selçuk Mahallesi Muhtarı İsmail Ünal, Sıralı Mahallesi Muhtarı İbrahim Gürbüz, Sungur Mahallesi Muhtarı Önder Liman, Şahasüleyman Mahallesi Muhtarı Mehmet Acar, Şahinali Mahallesi Muhtarı Mesut Kaplan, Şehitler Mahallesi Muhtarı Fatih Kılıç, Yenice Mahallesi Muhtarı. Dursun Suna, Yukarı Kayabaşı Mahallesi Muhtarı Ali İhsan Zırh, Hamamlı Mahallesi Muhtarı Mustafa Yılmaz, Kumluca Mahallesi Muhtarı Bilgihan Güney.

 


Editör: TE Bilişim