CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer  Niğde ilinde 15 Haziran Darbe girişiminde şehit olan asker ve polis ailelerini ziyaret etti. Niğde Bor İlçesi Çukurkuyu Kasabasında  darbe günü darbenin seyrini  değiştiren  Şehit asker Ömer Halisdemir Babası  Hasan Hüseyin Halisdemir ve Ağbisi  Doğan Halisdemir ile görüşen başsağlığı dileyen Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’in yanı sıra  Bor CHP İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi  ve yönetim kurulu üyeleri de ziyarette yer aldı.

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer  Ömer Halisdemir’in o gece yaptıkları ile darbenin seyrini değiştirdiğine vurgu yaparak  rahmet diledi. Ailenin acısını paylaştıklarını ifade etti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Grup Başkan vekili Özgür Özel telefonla arayarak başsağlığı dilediklerini söyleyen Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer  İlk günden beri CHP örgütü olarak tüm şehit ailelilerimizin yanında olduk” dedi. Baba Hasan Hüseyin Halidemir’de ziyaret için teşekkür ederek oğlum bir kahraman, vatanı için canını verdi. Bizde onunla gurur duyuyoruz”diye konuştu.

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer daha sonra Niğde’de polis memurları  Ankara’da şehit olan Varol Tosun ve  İstanbul’da şehit olan Kemal Tosun babalarını ziyaret etti. CHP Merkez İlçe Başkanı Kamil Davarcı, İlçe Başkan vekili Faruk Kabadayı ile  şehit aileleri ile görüşen Ömer Fethi Gürer acılarını paylaştıklarını söyledi. CHP Genel Başkanın  Başsağlığı dileklerini iletti.  Gürer Yaşanan  sürecin herkesin iyi düşünmesi duygu olduğu kadar  gerçekle buluşarak olaylara bakmasının önemli olduğunu ifade etti. Ülkemizde Demokrasi ve Cumhuriyetin tüm kurum ve kuralları ile yaşamasının Cumhuriyet değerlerinin korunmasına önemine de vurgu yaptı.CHP Merkez ilçe Yöneticisi Faruk Kabadayı Kuzeni  Şehit Polis Memuru Varol Tosun Babası Yılmaz  Tosun  ülkemizde ki süreçle ilgili değerlendirmelerini dinleyen  Gürer  halkımız yaşanan sürece bir günde erilmediğinin farkında”dedi.Şehit Polis  Kemal Tosun Babası Süleyman Tosun ve ağbisi ile de  görüşen   CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer daha sonra Bor İlçesine geçti ve burada   CHP Bor İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi ile  Bor’da Darbe girişiminde şehit olan sivillerden veteriner Ramazan Konuş'un  ailesine de başsağlığı ziyaretinde bulundu.
 
Editör: TE Bilişim