CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer TBMM yaptığı konuşmada “Ülkemizin tekrar benzer olayları yaşamaması için de herkesin kendine düşen sorumluluğu, başta Parlamentomuz olarak yerine getirmesinin gereklidir” dedi.
 
Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer  yaptığı konuşmada şehitlerimizi de rahmet diledi. Benzer durumların  yaşanmaması için  hoşgörü ve sammiyete vurgu yaptı.
 
 Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer TBMM yaptığı konuşmada şöyle dedi.-“15 Temmuz darbe girişimi sonrası Niğdemiz 6 şehit vermiştir. Şehitlerimizden Ömer Halisdemir darbe gidişatını değiştirenlerdendir. Bor Çukurkuyu'da babası Hasan Hüseyin Halisdemir ve ağabeyi Doğan Halisdemir'i ziyaret ettim. Ankara'da şehit olan polis memurumuz Varol Tosun'un babası Yılmaz Tosun'u, İstanbul'da şehit olan polis memurumuz Kemal Tosun'un babası Süleyman Tosun'u ve veteriner hemşehrimiz Ramazan Konuş'un ailelerine bu hafta ziyaretlerde bulundum.

 Aileler çocuklarıyla gurur duyuyorlar ama herkesin de tabii bir beklentisi var. Gelecekte ülkemizin benzer durumları da yaşamaması için herkesin hoşgörüyle, samimi olarak, siyasetin de kendi kurumsal yapısında karşılıklı hoşgörü ve anlayışla geleceği kurgulamasını temenni ediyorlar. 

Bu bağlamda, tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Ülkemizin tekrar benzer olayları yaşamaması için de herkesin kendine düşen sorumluluğu, başta Parlamentomuz olarak yerine getirmesinin gereklidir.”dedi.
 

 
Editör: TE Bilişim