Niğde’nin Seçimi – Notlar – Sayılar - Oranlar Niğde’nin Seçimi – Notlar – Sayılar - Oranlar

İYİ Parti Niğde İl Başkanı İbrahim Uzun partisinin İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’ya yönelik gerçekleşen saldırıyı sert bir dille kınayarak “bizleri susturamayacaklar” dedi.
İYİ Parti Niğde İl Başkanı İbrahim Uzun katıldığı bir televizyon programı sonrası İstanbul Bakırköy’de saldırıya uğrayan İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’ya karşı düzenlenen fiziki saldırıyı şiddetle kınadı ve şöyle devam etti; “Bu saldırılar geçtiğimiz süreçte “Daha neler olacak, neler. Bunlar iyi günler’ sözlerinin devamı niteliğindedir. Bu ve buna benzer saldırıların fitilinin ateşlendiği o günden bu yana farklı zamanlarda ve farklı yerlerde İYİ Parti Genel Başkanımız ve şerefli üyeleri saldırılara uğramıştır. Bu tür saldırıların artması ise oldukça kaygı vericidir. Bunların sonuncusu ise İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’ya yönelik gerçekleşen saldırıdır. Bu güruh bilmelidir ki; Ülkesi için canını dişine takmış İYİ Parti mensuplarını bu saldırılar ile yıldıramayacak ve susturamayacaklar. Bu vata için çıktığımız bu yoldan bir adım geri gitmemizi, korkmamızı, çekilmemizi, vazgeçmemizi beklemeleri ise sadece kendi küçük dünyalarında hayal ürünüdür. Değerli İstanbul İl Başkanımız Sayın Buğra Kavuncu’ya yönelik gerçekleşen bu saldırının saldırganı ve azmettiricileri derhal yakalanmalı ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin adaleti önünde hesap vermeli ve örnek olacak bir ceza almalıdır.
Bizler tüm teşkilatlarımız ile birlikte bu tehditlerin, saldırıların ve yıldırmaların üzerine gitmeye devam edeceğiz. Bu ülkede adalet ve demokrasi kazanacaktır. Tekrar söylüyoruz, korkmayacağız, susmayacağız.”

Editör: TE Bilişim