Ak Parti Niğde Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunun ardından siyasete hızlı bir giriş yapan Diş Hekimi Nesrin Tengiroğlu, temaslarını sürdürüyor.

  

Ak Parti'de Niğde Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunun ardından her gün birçok noktayı ziyaret eden Diş Hekimi Nesrin Tengiroğlu, vatandaş, bürokrat ve sivil toplum örgütleri ile bir araya geliyor.  

 

TENGİROĞLU TAM GAZ

 

Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Diş Hekimi Nesrin Tengiroğlu; Bor ilçesinde yaptığı ziyaretlerin ilkini, Bor İlçe Belediye Başkanı Sıtkı Erat’a gerçekleştirdi. Tengiroğlu, daha sonra Ak Parti Bor Kadın Kolları Başkanı Nebiha Coruk’la biraraya geldi. Bor ileçe ziyaretlerinin ardından Altunhisar İlçesine geçen Tengiroğlu, Altnhisar Belediye başkan Erdal Sarı ile görüştü. Ziyaret trafiğine Niğde Merkez ile devam eden Tengiroğlu; Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’la bir araya geldi. Diş Hekimi Nesrin Tengiroğlu daha sonar sıra ile Ağız Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Naife Yüksel Uçar Müsiad Niğde Temsilcisi Hüsamettin Gümüştepe ve  Niğde Sağlık Sen Şube Başkanı Rıdvan Yeşildal’I ziyaret etti.

 

NİĞDE İÇİN EN İYİSİNİN YAPILMASI GEREKİYOR

Her gün Niğde’de bulunan çeşitli noktaları ziyaret eden Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Diş Hekimi Nesrin Tengiroğlu, yaptığı ziyaretlerde bu göreve neden talip olduğunu ve Niğde için nelerin yapılabileceğini anlattı. Temaslarında karşı tarafın fikirlerini de alan Tengiroğlu, Niğdemiz hizmetin en iyisini hak ediyor. Niğde için yapılması gerekenin en iyisinin yapılması gerektiğini belirterek; kendisinin üzerine düşeni yapacağını, bu nedenle de hizmet edilebilecek en iyi noktanın ise Milletvekilliği noktası olması nedeniyle bu göreve bir kadın aday olarak talip olduğunu anlattı.






 

Editör: TE Bilişim