Cumhuriyet Halk Partisi Adayı Avukat Ahmet Oğuz Özmen  facebook  hesabından yaptığı bir paylaşım çok konuşuldu. 

CHP Adayı Av. Ahmet Oğuz Özmen'in yaptığı paylaşım aynen aşağıda... 


Müjde!!! Müjde !!! Müjde!!!! 
Akp Niğde Havalimanını 1 günde bitirdi . 
Tayyip Erdoğan’ın Yarınki Niğde mitingi için Belediye’nin arkasındaki eski Devlet Hastanesinin bulunduğu en az 20 dönümlük araziye beyefendinin Helikopteri insin diye sıcak karışımlı beton asfalt döküldü. 
Çok seçim asfaltı gördük ama vallahi böylesini görmedik sevgili hemşehrilerim. 
İlk aldığımız duyumlar sadece mazeme ve üretim masraflarının 700 bin tl civarında olduğu Belediye Başkanlığı tecrübeme dayanarak taşıma ve döşeme masrasları eklendiğimde rahatlıkla 1 trilyon tl masraf eder. 
Bu rezilliğe, bu kepazeliğe iyi bakın sevgili hemşehrilerim ve sokağınızdaki mahallenizdeki, köyünüzdeki, kasabanızdaki asfaltsız bozuk yollarını düşünün. Ve elinizi vicdanınıza koyup bu Akp’nin kokuşmuş düzene destek verip vermeyeceğinizi bir kez daha düşünün. İşin en berbat tarafı bu alanda AVM yapmak için yakında bu asfaltı sökecekler. Yani sadece Tayyip Erdoğan’ın helikopteri insin diye çöpe atılan 1 trilyon para. Senin benim vergilerimle toplanan para. DEVLETİN PARASI. Yarın devletin parasıyla kendine özel yaptırdığı pistine inip bize sayıp sövecek yine beyefendi....
Söylentiler arasında bir çok sayıda ağacın kesildiği, beyefendinin Niğde ziyareti için toplam 5 trilyon paranın harcadığı var. 
Artık çökmekte olan ve can havliyle ne yapacağını şaşıran bu kokuşmuş düzeni sandığa gömecemizden eminiz . 
16 yıldır tek bir çivi çakmadığınız Niğde 24 Haziran günü size öyle bir çivi çakacak ki ; bir günlüğüne yaptığınız hava alanına helikopteriyle konacak zat da havasını alacak!!!


 
Editör: TE Bilişim