1 Kasım seçimlerinden sonra tek başına iktidar olan hükümetten vatandaşlar umutlu. 


Halkın yeni hükümetten beklentisi yeni kurulacak olan hükümetin biran önce terörü kökünden kazıyarak ülkenin huzura ermesini istediklerini söyledi.


Niğde Üniversitesi Öğrencisi Osman Ceylan, hükümetten ilk beklentisinin kredi ve burslara yapılacak zammın biran önce yapılmasını ile birlikte, "Öğrencilere 50 Bin TL’lik kredili hibelerin çok çabuk yapılmasını istiyoruz. Hükümetten terör olaylarını kökünden kazınmasını istiyoruz. Başka bir beklentimiz, ülkemizi refah içerisinde yöneteceklerine inanıyoruz" dedi. Hükümetin tek başına çıkmasının çok güzel olduğunu söyleyen Niğde esnaflarından Şaban Tekin ise, "Hükümetin ekonomi düzeltilmeli ve emekliler hakkında verilen vaatler yerine getirilmeli’’ diye konuştu. Terör olaylarının biran önce bitmesini isteyen Niğde Üniversitesi Öğrencisi Mehmet Ali Çafin, "Tek temennim şuandaki hükümetten IMF’YE borcumuzun bittiği söyleniyor aslında IMF’ye borcumuz bitti ise hangi ülkeye ya da hangi kuruluşa borcumuz var onu da açıklarlarsa çok memnun olacağız’’ dedi.


Terör olaylarının bitmesini isteyen Ev Hanımı Nevriye Cantez ise "Güzel yaşamak, güzel geçinmek ve bolluk ve terör olaylarının biran önce durması’’ ifadelerini kullandı.


Editör: TE Bilişim