Niğde  Belediyesi zaman içerisinde yapılan çalışmalar neticesinde bozulan okul bahçeleri başta olmak üzere zamanla aşınmış olan asfalt kaplamaları tamamlamak için çalışma başlattı.

Niğde Belediyesi bu vesile ile Fatih Lisesi, Atatürk İlköğretim, Saruhan Eğitim Uygulama Okulu,Niğde Anadolu Lisesi, 23 Nisan Havacılar İlköğretim Okulu, Asım ve Zeynep İlköğretim Okulu bahçelerine asfalt kaplama yaptı.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan geleceğimizin emanetçileri olan çocuklarımızın daha huzurlu ve rahat bir mekanda eğitim öğretim görmeleri için belediye imkanlarının seferber edileceğini ifade ederek, “Öğrenci, Öğretmen ve velilerimizin taleplerini de belediye olarak yerine getirmenin mutluluğu içerisindeyim. Belediyemizin imkanları ölçüsünde eğitim yuvalarımıza büyük katkı sağlamayı hedefledik. Bu vesile ile programa aldığımız ve ihtiyaç olan bazı okullarımızın bahçelerinde asfaltlama çalışması başlattık. Belediye olarak çocuklarımızın ders aralarında rahat ve huzurlu vakit geçirebilmeleri için asfalt kaplaması bozuk olan okullarımızın bir an evvel asfaltlanmasını sağlıyoruz” dedi.



Editör: TE Bilişim