Her geçen gün hem katılım hem de üye sayısı olarak en hızlı büyüyen parti olan İYİ Parti bu kez ailesine önceki dönem Niğde’nin en büyük beldelerinde Belediye Başkanlığı yapmış olan 2 ismi kattı.


TECRÜBELİ VE SEVİLEN İSİMLER
Bu isimlerden birincisi AK Parti’den 2 Dönem Edikli Belediye Başkanlığı görevlerini yapan ve istifa ederek 2019 yerel seçimlerinde MHP’den aday olan Ahmet Musalli olurken, diğer isim ise Kamudan emekli olarak Dündarlı Kasabasına 2014 seçimlerinde MHP’den aday olarak Dündarlı Belediye Başkanlığı görevini yürüten ve son seçimde yeniden aday olmayan Hüseyin Çıkan oldu.


İki tecrübeli Belediye Başkanı bundan sonra hem birikimlerini hem tecrübelerini ise artık İYİ Parti ile paylaşarak devam ettirecek.

Başkan Özdemir’in Kadir Gecesi Mesajı Başkan Özdemir’in Kadir Gecesi Mesajı


UZUN: ENGELLERE RAĞMEN DEVAM EDİYORUZ
İl Başkanı İbrahim Uzun, konu hakkında bir açıklama yaparak; “Bildiğiniz üzere geçtiğimiz aylarda farklı partilerden birçok Belediye Meclis üyesi arkadaşımız aramıza katılmış ve rozetlerini takmıştık. Şimdi ise görev yaptıkları dönemlerde, beldelerini bambaşka bir yer haline getiren 2 tecrübeli Belediye başkanımızı da aramıza kattık. İYİ’lik hareketi her geçen gün büyümeye devam ederken yerel ve genel seçimler dahil, İYİ Parti olarak sürece hep hazırdık ve yine hazırız” dedi.


Açıklamasında birçok ismin daha İYİ Parti içerisinde yer alabileceğine de değinen İl Başkanı Uzun, “Güzel ülkemiz ve güzel ilimiz için önümüze çıkarılan her türlü zorluğu aşacağımızdan ve zafere yürüyeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Editör: TE Bilişim