Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Niğde Şubesini ziyaret etti.

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, CHP Merkez İlçe Başkanı Kamil Davarcı ve beraberindeki heyet ile Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Ahmet Işık ve yöneticileri ziyaret etti. Burada bir grup öğrenci ile de görüştü.

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde İlinde bulunan Demokratik Kitle Örgütlerini ziyaret ederek sorunlarını yerinde dinlediğini ve TBMM ‘de bu sorunları dile getirdiğini ifade etti.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin, Atatürk ilke ve devrimlerini korumak, geliştirmek, çağdaş eğitim yoluyla çağdaş insan ve çağdaş topluma ulaşmak amacını güden, ülkenin ‘çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkması’ ülküsü için bilgi, beceri ve deneyim birikimiyle, gönüllü çalışan bir sivil toplum örgütü olarak yararlı çalışmalarda bulunduğunu ifade eden Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer,  Niğde İlinin her alanda ilerlemesi, gelişmesi ve sorunların aşılmasında işbirliğinin de önemine değindi. Dernek Başkanı Ahmet ServerIşık Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği olarak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

Başkan Işık, 2014-2015 eğitim öğretim döneminde 255’i devam eden, 33’ü yeni olmak üzere toplam 288 öğrenciye burs sağlandığını belirtti. Sorunları ve Niğde’de yapılması gerekenleri anlatan Başkan Işık, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti. Dernek Yönetim Kurulu üyelerinin yer aldığı ziyarette CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Sadettin Koçkesen, İlçe Yöneticisi Bayram Yıldırım ve Av. Ahmet Oğuz Özmen de yer aldı.

Editör: TE Bilişim