AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Emrah Özdemir seçim çalışmalarını değerlendirdi.

Emrah Özdemir Niğde’nin büyüyen şehir olma yolunda kritik bir eşikte olduğunu belirterek 31 Mart’tan büyük bir zafer elde ederek çıkacaklarını ifade etti.
Yaklaşık 3 aydır büyük bir gayret ile seçim çalışması yaptıklarını, bu süre zarfında kendisine büyük bir teveccüh olduğunu, projeleri halk tarafından en kabul gören parti olduklarını ifade etti.

Özdemir yaptığı açıklamada; ‘’3 aydır AK Parti teşkilatı ile yoğun bir çalışma sergiledik. Artık son viraja girdik. Seçim çalışmalarımızda halkımızdan büyük destek gördük. Hazırladığımız projeler Niğde’nin ufkunu açacak, insan odaklı olacak. Şehrimizin neye ihtiyacı var, alanında uzman ekiplerle çalıştık, ihtiyaçları tespit ettik ve proje haline getirdik. Bu projelerimizi Allah’ın izni ile 1 Nisan’dan sonra hızlı bir şekilde hayata geçirmek için çalışmalarımıza başlayacağız. Seçim süreci boyunca sloganik söylemlerden öte bir anlayış ile hareket ettik. Cumhurbaşkanımızın tabir ettiği Zillet İttifakı gittikleri her yerde bizi konuştular. Projeleri olmadığı için bizim üzerimizden prim yapmaya çalıştılar. Ama halkımız tüm gerçeklerin farkında. Artık boş sözlere itibar etmiyor, hizmet edecek kişileri Belediye Başkanlığında görmek istiyor. Toplumun her kesimi ile buluştuk. Sıkmadık el, görüşünü almadığımız kimse bırakmamaya çalıştık. Çünkü ‘biz’ olgusu ile hareket ederek şehrimizi birlikte yönetmeye talip olduk. Projelerimizi hazırlarken insanlarımızın taleplerini dinledik ve ona göre yeni projeler geliştirdik. İnşallah bizim dönemde Niğde çok daha farklı olacak. Desteğini esirgemeyen, bize güvenen halkımızı asla mahcup etmeyeceğiz. 31 Mart günü oylarını bu düşünceler ışığında vereceklerinden asla şüphem yok.’’ dedi.

 
Editör: TE Bilişim