Niğde girişlerinden biri olan Bor Yolu, Derbent Kavşağından Bor TOKİ kavşağına kadar 3x2 şeklinde genişletilecek.

 

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, ilgili firmanın Bor yolu genişletme çalışmalarına başladığını belirterek; “Bor yolu genişletme çalışmaları Niğde’mize hayırlı olsun” dedi.

 

YOL GÜZERGAHI 3X2

Uygulanacak proje ile Niğde-Bor Karayolunun üç şerit gidiş, üç şerit geliş olarak trafiğe hizmet vereceğini vurgulayan Başkan Akdoğan, çalışmaların Niğde’ye hayırlı olmasını diledi.

 

FİRMA İŞİ BAŞLATTI

Bor yolu Niğde Üniversitesi Kampüs alanı önünden başlatılan çalışmaları ve asfat plenti şantiyesini yerinde inceleyen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Kamuoyunun da dört gözle beklediği Niğde Bor arasındaki yolumuzda yüklenici firma makinelerini getirerek yapım çalışmalarına başladı. İnşallah en kısa sürede bu işin bitmesini temenni ediyorum” dedi.

 

3 TANE ÜST GEÇİT OLACAK

Ekim 2013 ayının sonunda Bor yolunun yapımının biteceğini belirten Belediye Başkanı Akdoğan; “Bu yol güzergâhında 3 tane de üst geçit olacak. Yolumuzun 3x2’ye çıkartılması için ekipler şu anda çalışıyor. Diğer yandan da bir ekip asfalt plentini kuruyor” şeklinde konuştu.

 

20 TRİLYONLUK PROJE

Başkan Faruk Akdoğan; “Niğde Belediye Başkanlığı olarak bu güne kadar ne demişsek yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Burada 20 Trilyon gibi bir para Ulaştırma Bakanlığı tarafından harcanacak” dedi.

 

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Milletvekillerine teşekkür eden Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Bu yolun yapımına emeği geçen başta ilimin saygıdeğer Milletvekilleri Alparslan Kavaklıoğlu Bey’e ve Ömer Selvi Bey’e teşekkür ediyorum. Ulaştırma Bakanımıza talimatlarıyla yolumuzun yapımı için start verdiklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ulaştırma Bakanlığımızın Karayolları Genel Müdürlüğüne de ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

HÜKÜMETİMİZİN ÖNCELİĞİ

Belediye Başkanı Akdoğan, konuşmasında; “Burası tamamen Niğde Belediye Başkanı olarak bizim Milletvekillerimizin ve yine hükümetimizin hep beraberce yaptığımız girişimler sonucu ortaya çıkartılmış, Karayolları yol ağına alınarak öncelikli işler arasına alınmış ve bu kapsamda yapılan bir yol” ifadelerine yer verdi.

 

BAŞKAN AKDOĞAN’IN KONUŞMASI

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, kentimiz girişlerinin kalitesini arttırıp güzelleştireceklerini ilişkin söylemlerine açıklık getirerek konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Niğde’mizin seçimden önce söylediğimiz gibi 5 tane girişimizin de kalitesini artıracağız güzelleştireceğiz demiştik.

 

Bor yolunun tamamlanmasıyla biz 5 girişin tamamını da yenilemiş yapmış ve standardını artırmış oluyoruz.

 

Niğdeli kardeşlerimize hemşerilerimize yapılan tüm çalışmalarımızın, yollarımızın, kaldırımlarımızın, bulvar ve parklarımızın, sosyal tesislerimizin hepsinin hayırlı olmasını temenni ediyorum.

 

Niğde hizmete aç olan bir şehirdi, hizmete doyurmak için gece gündüz çalışıyoruz. Ama seçimlerden öncede söylediğim gibi her zaman iyinin daha iyisi var.

İhtiyaçlarımız bitmeyecek, istek ve arzularımız bitmeyecek. Hevesimiz ve arzularımız katlanarak büyüyecek.

 

Bu çalışmaların tüm kardeşlerimize, hemşerilerimize hayırlı olmasını dilerken burada çalışacak işçi kardeşlerimize de Cenab-ı Hakk’tan kazasız belasız çalışmalar diliyorum.”

 

 

Editör: TE Bilişim