Niğde belediye Başkanı Rifat Özkan 2019 yılı Mart ayında yapılması planlanan yerel seçimlerde Niğde belediye Başkanlığına Ak Parti’den aday adayıyım diyerek Belediye başkanlığı aday adaylığını açıkladı.

Hamamlı Köyüne sosyal tesis
Niğde  Belediye Başkanı Rifat  Özkan ‘ Niğde  belediye  si olarak Niğde2nin Hamamlı mahallesi  sakinlerinin  en çok isteklerinin başında   gelen Sosyal tesis ihtiyaçlarının çözümü noktasında  çalışmalarımız  başlamıştır ,yer tespiti yapıldıktan sonra  en kısa  sürede yapılarak hizmete açacağız. 2019 yılında yapılması planlanan yerel seçimlerde bende Ak Partiden aday adayıyım ‘dedi.

2019 Seçimlerinde Belediye Başkanlığına Adayım
Yıllardır siyasi birikimiz ile halka hizmet gerçekten hakka hizmet desturu ile icra makamı olarak yapılan hizmetleri halkımız takdir ettiği vakit ister istemez kendinizi enerjik görüyorsunuz ve daha fazlasını yapmak istiyorsunuz. Durmadan halkımıza hizmet etmek için var gücünüz ile çalışıyoruz. Bizi hizmete layık gören ve görevi tebliğ eden Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip  Erdoğan  en son yapılan Belediye  başkanları toplantısında kamuoyu araştırmaları  yapacaklarını ifade ettiler. Bizlerde halkımız teveccüh gösterir ise sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın belediye başkanlığı görevine devam diyeceğinden eminim. Bende Belediye başkanlığı görevimi ve çalışmalarını kısa  süreli düşünmüyorum, 2019 yılında da hizmet  için bende varım ve  belediye başkanlığına adayım ‘dedi

Haber: Adnan ÇELEBİ
 
Editör: TE Bilişim