Niğde AK Parti Niğde Gençlik Kolları Başkanı H.Emre Kesek ve Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeleri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı Mersin Akdeniz Oyunları toplu tesis açılış törenini katıldı.

  

Gençlik Kolları Başkanı Emre Kesek ve Gençlik Kolları üyeleri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı görmek ve Akdeniz Oyunları Toplu tesis açılışına katılmak için Niğde’den kalabalık bir grupla gittiler.

 

Konu ile ilgili düşüncelerini paylaşan Gençlik Kolları Başkanı H.Emre Kesek, ‘Başbakanımız biz gençlere verdiği önemi ve gençlere ne kadar çok güvendiğini biliyoruz, bizde Gençlik Kolları olarak her zaman yanında olduğumuzu göstermek için Mersindeydik. Hınca hınç dolu bir salonda gerçekleştirilen programda büyük bir heyecan ve coşku vardı. Ak Parti kurulduğu günden bu yana büyük yatırımlara imza atmış ve dev tesislerin açılışını gerçekleştirmeye devam ediyor. Gezi Parkı olaylarından dolayı Başbakanımızın gücünü zayıflatmak, itibarsızlaştırmak için verilen mücadelenin boş çıktığını önce İstanbul Havaalanındaki karşılamayla, arkasından Adana, Mersinde’deki programlarına halkımızın ilgisi, hem de Ankara’ya gelişteki o muhteşem karşılama göstermiştir. Biz Ak Gençlik olarak, Başbakanımızın hedeflerine ulaşması için bütün enerjimizi sarfedip, ülkemizin hakettiği konuma gelmesine, 2023 vizyonunu tamamlamasına destek olacağımız sözünü veriyor ve her daim Başbakanımızın yanında yer aldığımızı ifade etmek istiyorum. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın istediği gençlik olmaktan gurur duyuyoruz’ dedi.

 

 






 

Editör: TE Bilişim