Ak Parti Niğde Teşkilatı, beldelerden sonra ilçelerde de kongreye gidiyor.

5.Olağan Kongre için Niğde Merkez dahil toplam 6 ilçede kongre yapılacak.

Altunhisar ve Çiftlik 29 Kasım 2014 Cumartesi günü, Ulukışla ve Çamardı 30 Kasım 2014 Pazar günü, Bor 6 Aralık Cumartesi günü, Niğde Merkez İlçe ise 7 Aralık Pazar günü kongreye gidiyor.

Merkez İlçe Kongresinin 7 Aralık Pazar günü Niğde Kültür Merkezinde yapılacağını ifade eden Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Kılıç şu ifadelere yer verdi.

‘’5.Olağan kongre süreci tüm Türkiye’de olduğu gibi ilimizde de devam ediyor.Ak Parti Merkez ilçe kongremiz 7 Aralık Pazar günü Niğde Kültür Merkezinde yapılacak. Kongremizde oy kullanacak delege seçimlerimiz  Ekim ayı içerisinde yapılarak ilk sürecini geri bırakmıştık. Kongreler şunun için önemli. Bütün teşkilatların seçimle yenilenmesi. En son yapılan kongreden sonra  teşkilatlarımızda değişiklikler olmuştu. Bunların da kongrelerde seçimli hale gelmesi bizim için esastır. Dolayısıyla genel seçim öncesi Merkez İlçemizin  seçimle gelmiş teşkilatlar olması bizim için çok önemli. Türkiye’deki bütün teşkilatlarımızda olduğu gibi Niğde’de de 5.olağan kongremizi gerçekleştirerek yolumuza hızlı bir şekilde devam edeceğiz’’ diye konuştu

 

Editör: TE Bilişim