AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen bölge toplantısı Nevşehir’de gerçekleştirildi.

 

AK Parti Genel Merkezi Seçim İşleri Başkanlığının organizasyonunda 2015 Genel seçimleri öncesinde gerçekleştirilecek çalışmaların ele alındığı bölge toplantısına; Nevşehir, Kayseri, Niğde, Aksaray, Kırşehir ve Yozgat AK Parti İl Teşkilatlarının, İl ve İlçe Seçim İşleri Başkanları, İl ve İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi(SKM) Başkanları, İlçe Başkanları, İl ve İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Seçim İşleri Başkanları ile AK Parti Seçim İşleri Başkanı Genel Başkanı Mustafa Şentop katıldı.

 

NİĞDE, TEŞKİLAT ÇALIŞMASINDA BAŞARILI

 

Toplantıda teşkilat çalışmaları değerlendirildi ve değerlendirme sonucuna Niğde damgasını vurdu. Mustafa Şentop tarafından 2002 yılından bu yana Genel ve Yerel seçimlerinin karşılaştırıldığı grafikler yayınlandı. Niğde, seçimlerde grafiğini sürekli yükselten bir performans sergiledi. Özellikle 2014 yılındaki iki seçimde,  30 Mart ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde teşkilat çalışmalarında başarılı bir grafik çizen Niğde, 6 il arasında 1.sırada yer alarak Genel Merkez Seçim İşleri Başkanı Mustafa Şentop ve salonda bulunanlar tarafından alkış aldı.

 

NİĞDE BÖLGEDE 1.OLDU

 

Toplantıdan sonra bir değerlendirmede bulunan Ak Parti Niğde Merkez İlçe Başkanı Ömer Kılıç; ‘’Ak Parti halka hizmet düşüncesi taşıyan ve ciddi misyon üstlenen teşkilattır’’ dedi ve seçim startını Nevşehir toplantısıyla birlikte verdik diyerek şöyle devam etti; ‘’Seçim startını bu toplantıyla vermiş bulunuyoruz. 2015 genel seçimlerinde Niğde’nin ve Türkiye’nin başarısı için çalışacağız. Bu yıl yerel ve genel olmak üzere iki seçim atlattık. Yapılan bu seçimler Ak Parti’nin 12 yıldır iktidarda olduğu dönemlerdeki seçimlerden çok daha farklıydı. Muhalefet partileri her iki seçimde de ittifak yaparak Ak Parti’ye karşı birleşti. Bu birleşme Ak Parti’ye hiçbir zarar vermedi, bilakis başarımızı her iki seçimde de artırarak gösterdik. Yerel seçimde %44, Cumhurbaşkanlığı seçiminde de %58 oy alarak Türkiye ortalamasının üzerinde bir oy oranına ulaştık. Bu süreçte teşkilat çalışmalarında (sandık oluşumu vb) bölgede bulunan 6 il arasında 1.olduk. Tabiî ki sayın Recep Tayip Erdoğan’ın liderliğinde tüm kademelerimizle birlikte alınmış bir başarıdır.’’ dedi

 

AK PARTİ NİĞDE TEŞKİLATINDA BÜYÜK BİR UYUM VAR

 

İl  yönetimi, kadın kolları ve gençlik kollarıyla koordineli ve uyum içinde çalıştıklarını ifade eden Kılıç şöyle devam etti; ‘’ İl Başkanımız sayın Emrah Özdemir ve yönetimi, Milletvekillerimiz, kadın ve gençlik kollarımız ile koordineli ve uyumlu bir çalışma ortamımız var. Bu uyum başarımızı daha da artırıyor. Ak Parti 2023 hedefine emin adımlarla ilerliyor. Bu süreçte birlik ve beraberliğimizi bozmadan 2015 genel seçimlerine hazırlanıyoruz. Başarılı bir sonuç alarak 2023’e bir adım daha yaklaşmış olacağız.‘’ diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim