Anadolu Gençlik Derneği Niğde Şubesinden Irkçı, emperyalizm ve işbirlikçilerinin Müslümanlara yapılan zulümlerden dolayı Niğde de basın bildirisi okunarak kınandı.

Haber : Dursun Suna -Akit


Niğde Hükümet meydanında Niğde Anadolu Gençlik Şube başkanı Ramazan Öztürk yaptığı konuşmada, Başta Myanmar hükümetinin arakan lı  Müslümanlara yönelik tüyler ülpertici  katliamı  dünyanın gözü önünde seyirci kalındığını söyledi.

Bir yandan ırkçı emperyalizm, küresel sömürü içinde, Fas, tan Endonezya, ya tüm denetim altına almaya çalışmakta, öte yandan yer güzünün her köşesinde Müslümanlara yönelik baskı ve şiddeti artırıyor dedi.

AGD Şube Başkanı Ramazan Öztürk, ibadethaneler, okul ve evler içerisinde, insanlar varken kundaklanarak yakıldıkları, Müslümanlara ait bir okul yakılarak 13 çocuk şehit edilmiştir. Sosyal medyaya vahşet görüntüleri düşmeye devam ediyor.91 yaşındaki lideri,Gulam Azam,ın  ve arkadaşları idamla yargılandığını söyleyerek Müslümanlar tutuklanarak işkenceler yapıldığına dikkat çekti.Kalabalığa seslenen Öztürk Emperyalist ülkeler ve İsrail,in coğrafyası üzerindeki tasallutuna karşı direnç getirilmenin en etkili yolunun hakkı üstün tutan İslam Birliğinin kurulması olduğunu unutulmamalıdır ,diyerek bu gönde hareket edilmesi,yer altı zenginliklerini yağmalamak için mali,yi işgal eden Fransa  yine bu ülkede terörist faaliyetlerine devam ermektedir, dedi.







Editör: TE Bilişim