Sevgili Bor haber net. Takipçileri neden MHP sorulu ilk yazıma göstermiş olduğunuz ilgiye minnettarım. Aynı sorulu yazı dizime devam etme kararımın altında sizlerin imzanız vardır ilgilinizden memnuniyetimi belirtmeden ve teşekkür etmeden geçemezdim sonrasında sizlerinde özden kavradığınız ana gerçek MHP’siz Türk milleti olamaz gerçeği. Bu itibarla günümüzde her şeyin başına geçen maddeciliğe inat MHP çatısının kardeşlerin buluşma noktası olması şarttır bazılarının anlayamadığı kardeşlik duygusu bizlere dünya Türklüğünün lideri başbuğ Alparslan Türkeş beyden hem hediye hem emanettir.
 
 
     Ne diyor Başbuğ “ ülkücü ülkücünün öz kardeşidir” o zaman bize düşen kardeşlerin birliği ülküsüyle bu çatı altında güçlü bir teşkilat yapısıyla geleceğe hazırlanmaktır. Hem bu güne hem yarına karşı sorumluluk bilinciyle maddenin önüne kardeşliği koyarak yolumuza devam etmeliyiz zamana ayak uydurup bize emanet edilen değerleri çarçur etmenin hiçbir başarılı yönü yoktur.
 
 
 
     Karlofça antlaşmasından Cumhuriyetin ilanına kadar geçen iki yüz yirmi dört yıl Türk neslinin yenilgilerle ızdıraplarla dağınıklıklarla silik yaşadığı yıllardır. Ta ki Toroslar’da bir oba çadırının bacası tütüyorsa yeni bir Türk devletinin kurulacağına inanan, eksik olanın teşkilatlanma olduğunu tespitle harekete geçen Mustafa Kemal Atatürk’e gelene kadar işte teşkilat kıvılcımının bizleri getirdiği nokta yedi düvele diz çöktüren zeka Türk zekası o zamanda menfaat madde her değerin önüne geçmiş gibi görünüyordu,korkuya kapılanlara sesleniyorum maddeyle çepeçevre çevrilen yok yoksul Türkler size örnek olamıyorlar bize yol gösteremiyorlarsa suç onların mı bizim mi?...! İşte bu inançla ve bu inatla hepinizi maddeden arınmış olarak kardeşlik ülküsüyle sarmaş dolaş Türk’ün olmazsa olmazı MHP çatısı altında toplanmaya davet ediyorum.Siyasi savaşların paranın gücü ile kazanıldığı günümüzde zor da olsa biz kardeşlik ülküsüyle daha diri daha bütün daha güçlü MHP çatısı altında olmalıyız.
 
 
 
     Son olarak diliyorum ve istiyorum yorumlarınızı açık adınız ve soyadınızla yapınız, inanınız daha güçlü MHP için el ve güç birliğinden başka hiçbir şeye ihtiyacımız yoktur, siz önce şuna inanınız; Türk’ün kalesi MHP çatısıdır. Türk’ün olmazsa olmazı MHP’ dir.
 Sağlıkla kalınız.
 
 
 

Editör: TE Bilişim