İyi Parti Niğde Milletvekili 2. sıra adayı Ecz. Naim Erem'in istifa ettiğine dair haber ve paylaşımlara İyi Parti Kurucusu ve Meral Akşener'in danışmanı Vedat Bayram'dan itiraz geldi. 

Vedat Bayram istifa ve partisi ile ilgili iddialar için yakın zamanda bir basın toplantısı yapacağını, sitemize yaptığı açıklamada; 

Sosyal medyada ve borhaber.net dahil bir çok sitede yer alan İyi Parti Niğde Milletvekili 2. sıra adayı Naim Erem'beyin istifasına ilişkin haberler doğru değildir.  Sosyal Medya'dan açıklama yaptığı iddia edilen esnaf kişinin partimiz ile ilgili her hangi bir bağı yoktur. Yada saygı duyduğum arkadaşımız Naim Eren beyin, sözcüsü, avukatı, vekili değil ki. Bu arkadaşımız Niğde'de taksicilik yapan bir esnaf arkadışımız, bu sosyal medyadan açıklama yapan bu arkadaşımızın partide üyeliği yok. Sosyal medyadan yayınlanan yetkili olmayan kişilerin yazdıkları  her şey doğru mudur? Bu konularda İl yönetim ile birlikte en yakın zamanda açıklama yapacağım" dedi.

İYİ PARTİ'YE KOMPLODUR... YÜKSELİŞİ DURDURULAMAYACAK... 

Ben  İyi Parti Genel İdare Kurulu üyesi ve Meral Akşener hanımefendinin danışmanıyım. İddia ediyorum, İyi Parti Niğde adayları halk tarafından da tescillenmiş en iyi adaylarıdır. Böylesi yalan yanlış istifa haberini ancak parti yetkili organları veya milletvekili adayının kendisi yapabilir. Başka bir partisi ve adaylarla hiç ilgisi olmayan ticaret erbabı tarafından yapılan bu hadise, Türkiye geneli ve Niğde'de hızlı bir ivme kazanan İyi Partimize yönelik operasyondur, maniplasyondur, komplodur, partimizin bu hızını ve yükselişini aşağılara çekme çabasıdır. Bunda da asla başarılı olamayacaklardır. Partimiz ile ilgili açıklamaları yektisiz ve ilgisiz kişilerin  sosyal medya hesaplarından değil,  partinin yetkili orgalarından öğrenilmesi gerekmektedir. Bu bir sosyal medya dedikodusudur. İyi Parti'nin adayı, gücü kuvveti ve milletin teveccühü yerindedir. Bu  konularla ilgili açıklamayı, İl Başkanımız ile ve partinin önemli yetkilileri ile birlikte önümüzde ki günlerde muhtemelen yarın basın toplantısı ile açıklayacağız. Adı geçen nedenle, sosyal medya dedikosununun gündemden  kaldırılmasını saygılarımla arz ederim" dedi. 

KONU İLE İLGİLİ "İYİ PARTİ İL YÖNETİMİ DE İSTİFA ETSİN" BAŞLIKLI HABERİMİZ İSE AŞAĞIDADADIR.... 
Editör: TE Bilişim