Geçtiğimiz  gün  Niğde Ülkü Ocakları tarafından, ülkücü şehit Mustafa Pehlivanoğlu adına mevlid  proğramı tertiplendi, şehitlik şerbetini içişinin 32. Yılın da Ülkü Ocaklı gençler tarafından unutulmayan Pehlivanoğlu dualar ile anıldı.

  

Kahpe eylül ün simge adı, ülkücülerin ve milliyetçi gençliğin unutulmaz ismi, dar ağacında devleşen   büyük ülkü devi, Mustafa Pehlivanoğlu 32 yıl sonra Niğde Ülkü Ocakları İl Başkanı Kerem MUTLU liderliğinde il ocak binasında yemekli mevlid proğramı ile hatırlandı.

 

Ülkü Ocaklı gençlerin yoğun ilgi gösterdiği proğram da lise, üniversite ve mahali teşkilat  temsilcileri ile bir araya gelen MUTLU teşkilatına Pehlivanoğlu ve onun izlediği kutlu yol hakkında kısa bir konuşma yaptı.

 

 Pehlivanoğlu ve daha nice ülkü devinin en büyük mirası olan bu mübarek davanın  öneminden ve kutsallığından bahseden Mutlu ‘Şunu hiç bir zaman unutmasınlar ki, Mustafa'lar ölür, Allah davası ölmez, milliyetçilik yaşar. Kellemi verdiğim bu yolun zaferi yakındır. Zafer her zaman Allah'a inananlarındır’ diyerek Pehlivanoğlu’nun bize kalan mektubundan hala bugün bile ders almalıyız”  dedi.

Mevlid proğramı Ülkü ocakları bünyesinde yetişen hafızlar eşliğinde edilen dualar ve okunan yasini şerif ile son buldu.

 




Editör: TE Bilişim